Fotbalisti fara vacanta

luni, 07 februarie 2000, 00:00
2 MIN
 Fotbalisti fara vacanta

Divizionarele C iesene si-au continuat pregatirile in perioada in care privirile microbistilor ieseni erau indreptate mai mult spre expeditia italiana a lui Poli. Fortus s-a intors ieri din cantonamentul de la Vatra Dornei, echipa urcind in evolutii de la meci la meci. Traseul inregistrat pina acum de pseudo-metalurgisti de la inceputul anului in partidele amicale fiind: 1-2 cu FCM Poli la Iasi, 1-2 cu CFR la Pascani, 0-4 cu Olimpia Gherla, 3-2 cu Minerul Crucea si 1-1 B, Pro Mobila Vatra Dornei, ultimele jocuri la Vatra Dornei. Mai ales egalul inregistrat in ultimul meci cu o candidata serioasa la promovarea in B au produs bucurie in rindul conducerii lui Fortus.
CFR Citadin, care s-a intors mai demult din cantonamentul de la Baltatesti (judetul Neamt) a obtinut pina acum urmatoarele rezultate in partidele amicale: 0-1 cu FCM Poli, 1-2 cu Aerostar Bacau, ambele la Baltatesti, 1-0 cu Siretul si 1-1 cu Viitorul, ambele meciuri durind cite o repriza la Pascani si 2-0 cu Viitorul Pascani la Iasi. Organizatorul de competitii M. Munteanu ne-a spus ca cel mai imbucurator lucru pentru ceferisti este revenirea la o forma foarte buna a lui Florin Paun, care a redevenit atacant.
Tot intr-un cantonament a fost si divizionara D, RATC Iasi, antrenata de Marian Moldovan si Dorel Stafie. Dupa spusele lui Moldovan, la Muncel, unde s-a stat pina pe 5 februarie, echipa ce conduce seria Iasi si vizeaza promovarea in liga a treia, s-a bucurat de conditii excelente, tehnicianul iesean spunind ca acest lucru se datoreaza conducerii (Petre Girlea si Iulian Stoica) si sindicatului RATC (V. Sandu) precum si a mai multor sponsori (Iulius, Conex, Paste Giani, Pieta, New SH, Moldotrans) care a ajutat echipa cu produse sau alte facilitati. RATC a disputat si un joc amical remizind la Pascani cu CFR cu 1-1, golurile fiind inscrise de Vacaru (pnalty) pentru feroviari respectiv D. Romila. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii