Fotbalistii ieseni au mai scapat de o corvoada

miercuri, 08 septembrie 1999, 23:00
1 MIN
 Fotbalistii ieseni au mai scapat de o corvoada

Au marcat: Barbinta 1, 48, Basica 72, respectiv Caunei 39 si Onofras 65.
Vrancart Adjud: Robu – Paun, Cozma, Susanu, Anton, Melescan, Grigore II (73 Petrosel), Vasiliu (75 Spiridon), Basica, Nita (54 Stanciu), Barbinta.
Poli: Chirila – Ilie, Rudac, Petrache, Ionescu (84 – Gheban), Gavrilescu – Ancuta (46 – Onut), Chiper (54 – Ciocoiu), Caunei – Onofras, Matinca.
Echipa ieseana FCM Poli si-a dezamagit din nou suporterii, pierzind sansa de a aduce in Copou o echipa de prim esalon. In etapa a V-a a Cupei Romaniei, iesenii nu au reusit sa treaca de divizionara C Vrancart Adjud, dupa un joc, in general, spectaculos, in care vrincenii au fost vioara I. Cu un plus de ambitie, dar, mai ales, datorita formei de exceptie a atacantului Barbinta (care a marcat de doua ori si a creat multe faze periculoase) , adjudenii au contracarat experienta si tehnica superioara a echipei din Copou. Vrancart a condus in doua rinduri, dar de fiecare data Poli a reusit sa egaleze. Golul victoriei a fost inscris de Basica, cu o frumoasa lovitura de cap. Astfel ca una dintre echipele fruntase ale tarii va fi nevoita sa evolueze la Adjud, in loc sa se bucure de aerul curat al Copoului. .
Tragerea la sorti va avea loc pe 13 septembrie a.c. (Cristi IRIMIA)

Comentarii