Ganea, stinga-mprejur!

duminică, 25 martie 2001, 23:00
2 MIN
 Ganea, stinga-mprejur!

Ionel Ganea a fost exclus din lotul Romaniei, dupa partida de simbata, antrenorul Ladislau Bölöni decizind sa rebnunte la serviciile sale, deoarece a avut un comportament nesportiv fata de selectioner, in momentul in care se pregatea sa-l inlocuiasca pe Viorel Moldovan. "Bölöni a avut o atitudine necontrolata, deoarece m-a injurat. Domnul presedinte Mircea Sandu mi-a spus ca va trebui sa ramin acasa. I-am spus lui Mircea Sandu ca nu voi mai veni la echipa nationala atit timp cit Ladislau Bölöni este antrenorul acestei formatii. Eu joc in Germania si, de aceea, nu sint jucator de 10-20 de minute, asa cum ma foloseste Bölöni", a declarat Ganea. El nu a mai dorit sa se urce in autocarul echipei nationale simbata seara, insa, la insistentele lui Dorinel Munteanu, a facut acest lucru. Selectionata Romaniei a plecat ieri, in jurul orei 10.00, de pe aeroportul Otopeni, spre Tbilisi, fara Ganea.
Actorul roman Ion Dichiseanu a venit la meci impreuna cu Ivan Ruggeri, presedintele clubului italian Atalanta Bergamo. Actorul roman a dorit sa vada partida impreuna cu prietenul sau, insa nu a mai avut loc la loja, unde a stat delegatia italiana, chiar daca a incercat sa-l convinga pe presedintele clubului Steaua, Viorel Paunescu. Dichiseanu a declarat ca il cunoaste pe Ruggeri de aproximativ 28 de ani, cei doi imprietenindu-se cu ocazia unui spectacol, presedintele clubului din Bergamo fiind si regizor de teatru.
Pe stadionul Steaua au fost prezenti trimisi ai cluburilor Parma, Verona, AS Roma, Inter Milano, Sampdoria, Genoa 1893, Alaves, Numancia, Real Madrid, Barcelona, Grasshoppers Zürich, Borussia Mönchengladbach.
De la masa presei a urmarit meciul si actorul Mugur Mihailescu ("Garcea"), care a avut mari probleme ca sa treaca de un jandarm, care nu-l recunoscuse intr-o prima faza. In cele din urma, dupa ce a fost tinut de haina, "Garcea" a reusit sa-si gaseasca un loc la masa presei. "Jandarmule! Sa ai grija, pentru ca am sa te dau pe post", a spus in gluma membrul grupului umoristic Vacanta Mare.
Viorel Paunescu, presedintele clubului Steaua, a sosit la stadion cu o masina a Politiei bucurestene, fapt ce a stirnit controverse intre cei prezenti. "Cum poate un stelist sa mearga cu o masina de care este legat numele rivalei?", a comentat un mucalit, completat imediat de altul: "Fac strategia pentru derbiul de duminica. Probabil se va termina egal in Groapa", a incercat sa ghiceasca suporterul necunoscut rezultatul meciului Dinamo – Steaua.
Suporterii italieni au fost repartizati la tribuna I si inconjurati de jandarmi si subofiteri ai Politiei. Celebrii "tifossi" aveau in dotare un banner pe care scria "ORGASMUS ITALIA". Impresionant a fost si numarul mare de italience care au venit la Bucuresti pentru a sustine "squadra azzura". (Cristi IRIMIA)

Comentarii