Gata cu relaxarea!

marți, 05 mai 2009, 22:40
3 MIN
 Gata cu relaxarea!

Fara gol marcat in ultimele 270 de minute ale Ligii I, interval in care a incasat trei batai, Politehnica a ajuns in situatia de a sta pe un loc retrogradabil inaintea ultimelor sase runde din actualul sezon. Ieri, intr-o conferinta de presa, antrenorul Cristiano Bergodi si-a turnat cenusa in cap, asumindu-si o parte din responsabilitatea rezultatelor slabe din ultima perioada: "Pentru mine, este cel mai dificil moment din cariera mea de antrenor in Romania. Alaturi de jucatori, eu sint principalul vinovat de situatia delicata in care am ajuns. De aceea, ma astept sa fiu fluierat la meciul cu Argesul, pentru ca suporterul, cind e suparat, injura. Numai antrenorii si jucatorii sint vinovati de situatia actuala, conducerii nu am ce sa-i reprosez. Nu pot sa dau in presa motivele problemelor noastre. Pot doar sa amintesc de o stare de automultumire care a aparut in rindul antrenorilor si jucatorilor dupa victoria cu Dinamo". Italianul a dat insa asigurari ca "echipa poate iesi din situatia actuala. Baietii sint constienti si ei de probleme iar eu nu sint resemnat. Primul pas pentru iesirea din criza il reprezinta meciul cu Arges la care nu ma va interesa jocul, ci rezultatul. Am incredere ca putem obtine trei puncte". Si presedintele Politehnicii, Sorin Boca, a avut o pozitie optimista. "Singurul cuvint pentru meciul cu Arges este victoria. Cred ca baietii sint si ei constienti de situatia in care am ajuns. Cu o daruire exemplara si concentrare suta la suta putem depasi acest moment delicat" a spus seful executivului iesean, care a facut un apel insistent la suporteri: "Acum, mai mult ca oricind, echipa are nevoie de sustinere. Sper ca spectatorii sa vina in numar cit mai mare la meci, mai ales ca intrarea la peluze va fi libera, iar incurajarile lor pot duce echipa spre victorie".

Poli nu poate conta astazi pe L. Munteanu (suspendat), Bilba, Ilie si Palimaru, toti accidentati.

Argesenii au sosit ieri, cu avionul, in Iasi, intoarcerea spre casa a oaspetilor urmind a se face cu autocarul. In tabara oaspetilor, atit jucatorii cit si conducatorii sustin declarativ ca vor sa joace si pentru patronul lor, Cornel Penescu, ce se afla in continuare in arest ca urmare a scandalului de coruptie a arbitrilor aparut luna trecuta. Presedintele pitestenilor, Cristi Minca, a fost cel care a punctat explicit subiectul amintit: "Nu putem sa ascundem faptul ca nu sintem afectati de retinerea patronului nostru. La meciul F.C. Arges – F.C. Vaslui spectatorii, jucatorii si antrenorii au purtat acele tricouri cu mesaj pentru judecarea in libertate a domnului Penescu, iar acum vom incerca sa cistigam la Iasi, pentru a-i dedica prima victorie in deplasare patronului nostru. Tot ce facem acum la club, si sper sa facem cit mai bine, ii dedicam domnului Penescu pentru a-i aduce o bucurie".

Antrenorul Ionut Badea, care a coordonat ieri un antrenament in Iasi, nu poate conta pe atacantul Dulcea, portarul Bosneag avind si el unele probleme medicale.

Daca intrarea la peluze e libera, un bilet la tribuna costa 20 lei. (Ovidiu MINEA)

Formatiile probabile

Poli: Branet – Buta, Straton, Onut, Pecnik – Viveiros, Bersnjak, Montiel, Miclea – Bratu, Cristea.

Arges: Bosneag – M. Stan, Balasa, Lacusta, Poenaru – Cr. Tanase, Tames, Bazzi, Nastasie – Kamara, Ad. Iordache.

Arbitri: Istvan Kovacs – Octavian Sovre, Bogdan Velicu. Observatori: Valeriu Ionita, Pavel Peniu.

Comentarii