Haihui de la Vaslui

marți, 16 octombrie 2001, 23:00
2 MIN
 Haihui de la Vaslui

Este binecunoscut faptul ca lupta pentru promovare din seria I a Diviziei C se duce intre Sportul Municipal Vaslui (echipa intarita in acest an cu brasovenii Kajcsa, Gnandt si Anghel, plus veteranul Stefan Matei) si Poli Unirea Iasi. Daca pina acum Sportul si-a demonstrat pe teren superioritatea, in culise disputa dintre cele doua echipe capata aspecte ce depasesc adesea limitele fair-playului, atacurile denigratoare la adresa iesenilor aparute in presa vasluiana si, mai grav, in programul de meci editat de liderul C1 fiind mult peste limitele bunului simt.
Ultimul exemplu in aceasta directie este oferit in paginile programului partidei de simbata trecuta dintre vasluieni si Telecom Iasi. Folosind pseudonimul "Haihui DELAVASLUI", semnatarul articolului "Macelarii din Pascani" spune despre meciul dintre CFR Pascani si Sportul Vaslui, din etapa a opta, ca a fost arbitrat de "un pui de marlete de prin Cluj, un dosadit fara pic de rusine, care a arbitrat ca o hahalepra, sta-i-ar in gat banii pe care i-a luat de la Iasi si face-i-ar familia pomana la groapa din ei!" Sfatul adresat echipei iesene este: " Sa va iasa pe nas toate mismasurile pe care le faceti, catastrofe cu urechi de soareci ce sunteti! Si-o sa va intoarceti acasa, telefonistii lu’ Peste, ca sa le spuneti ratatilor de la echipa care vrea sa intre in B corupand arbitri si echipe, sa le spuneti care e echipa care o sa promoveze la sfarsitul acestui campionat: Sportul Municipal Vaslui!".
Atacurile scabroase nu se limiteaza la adresa iesenilor ci ating si pe spectatorii pascaneni despre care se spune ca erau " cateva sute de cocomarle, niste nespalati care aveau jeg si in cerul gurii(…) Dupa moacele lor se vedeau ca-s fara Dumnezeu si dezaxati, caracude de alea care ajung, pentru ca nici o femeie nu le da atentie, sa se culce cu propriile lor mame!"
Replica iesenilor, prezentata de presedintele AS Poli Unirea, Pavel Hodea a fost: "Nu vreau sa ne coborim la nivelul de a face polemica la acest nivel!" (Ovidiu MINEA)

Comentarii