Inapoi acasa

vineri, 16 iulie 1999, 23:00
1 MIN
 Inapoi acasa

Ieri dupa amiaza, FC Municipal Poli Iasi s-a intors acasa dupa perioada de pregatire centralizata de la Tirgu Neamt. Dimineata, jucatorii mai tineri ai echipei au disputat o partida amicala cu divizionara D, Ozana Tirgu Neamt, formatie ce a ratat promovarea in esalonul trei in urma unei contestatii. Iesenii s-au impus cu 3-2 (1-1), prin golurile inscrise de Caunei (2) si Bighiu. Poli a fost tot timpul in avantaj, cea mai mare diferenta fiind de doua goluri. Leonida Antohi, Mihai Danila si Marian Moldovan au introdus pe teren pe Moraru – Ciocoiu, Gheban, Paraschiv, Gavrilescu – Onofras, Chiper, Caunei, Onut – Ancuta, Sandu pe parcurs mai intrind portarul Chirila si Brighiu.
Astazi, "alb-albastrii" vor efectua o sedinta de recuperare, miine vor fi liberi pentru ca de luni sa inceapa o noua etapa a ciclului de pregatire dinaintea campionatului.
Pentru un imprumut pe doi ani a lui Marcel Cojocaru, Nord Club Foresta a oferit 5.000 de dolari, iar pentru transferul definitiv al lui Botan, sucevenii sint dispusi sa dea 15.000 de dolari. Conducerea clubului iesean va analiza in zilele urmatoare oferta echipei patronate de Eugen Hutu. (Ovidiu MINEA)

Comentarii