Inca o saptamina de aminare in "cazul Pancu"

marți, 05 octombrie 1999, 23:00
2 MIN
 Inca o saptamina de aminare in "cazul Pancu"

Se pare ca nu degeaba am asemuit litigiul dintre FCM Poli Iasi si UFC Rapid Bucuresti cu o telenovela. Ieri, la Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF s-a derulat un nou termen vizavi de drepturile pe care gruparea din Copou le reclama in legatura cu vinzarea in Italia a lui Pancu, rezolvarea fiind aminata pentru inca o saptamina.
Atit de asteptata prezenta a avocatului Vlasov nu a adus nimic nou, acesta repetind ceea ce a declarat pentru "Monitorul" inca de la inceputul cazului, promisiunea de prelungire a termenului de plata a celor 80 500 $, de la 1 la 7 august fiind verbala. De data aceasta incercarea Rapidului de agatare de un fir s-a legat de faxul trimis pe 6 august de la clubul din Copou de catre fostul presedinte Vasile Drutca prin care acesta comunica ca, deoarece banii nu s-au achitat pina atunci, considera nul protocolul initial (care prevedea clar ca in cazul depasirii termenului de 1 august intelegerea cade). Ori, campionii au trimis banii chiar pe 6 august.
Partea ieseana a acuzat Rapidul de nenumarate nereguli, giulestenii declarind, pentru a se apara, chiar ca originalul acceptului de prelungire a platii de la 1 la 7 august (a carui copie cu semnaturile, pare-se falsificate, a lui Antohi si Drutca se afla la Poli) a disparut!
Oricum, "sentinta" va fi data peste o saptamina, partile avind dreptul sa atace decizia in termen de 5 zile, urmatorul for care ar putea sa judece acest caz fiind Comisia de Apel. Dupa toate probabilitatile, chiar acest lucru se va intimpla, nici Poli (care spera sa puna mina pe diferenta pina la 300 000 $), nici Rapidul nefiind dispuse, la ora actuala, sa cedeze. (Ovidiu MINEA)

Comentarii