Incepe dezmortirea

sâmbătă, 12 ianuarie 2002, 00:00
2 MIN
 Incepe dezmortirea

Astazi la amiaza este programata prima intilnire din acest an a Consiliului de Administratie al AS Poli Unirea Iasi, principalul lucru de rezolvat fiind oficializarea "mariajului" cu Vasile Simionas care si-a dat acceptul pentru a prelua responsabilitatea pregatirii tehnice a echipei. Rezolvarea conditiilor puse de tehnicianul amintit (intarirea lotului cu 4 jucatori si marirea primelor de victorie) precum si concretizarea altor planuri ale clubului depind de bugetul avut la dispozitie pentru jumatatea de campionat ce urmeaza. De aceea, gasirea surselor de finantare va fi motivul central al discutiilor la care vor participa multe nume "grele" ale orasului si judetului. In ceea ce priveste reunirea echipei, aceasta va avea loc, asa cum a fost anuntat inca de anul trecut, luni, la stadionul "Emil Alexandrescu".
Iminenta plecare a lui Bogdan Chiper la Poli l-a descumpanit oarecum pe antrenorul AS Telecom, Corneliu Costachescu care a mizat in tur pe aportul promitatorului atacant. In conditiile in care situatia financiara a echipei nu este deloc stralucita, obiectivul ramine mentinerea in esalonul trei. " Nu avem posibilitati sa aducem vreun jucator mai cunoscut. Am discutat cu doi pusti din afara Iasului, mi-as dori ca Grigore sa compenseze plecarea lui Chiper insa nimic nu este clar, nici macar efectuarea necesarului cantonament asa ca pentru retur voi incerca in continuare sa mobilizez fondul de fotbalisti avut la dispozitie" a declarat Costachescu.
Nici presedintele Dumitru Boncu, care a confirmat despartirea clubului de directorul sportiv Romeo Zlavog, nu era foarte optimist in privinta viitorului insa a confirmat ca vor fi facute eforturi pentru continuarea activitatii echipei.
Daca in privinta obiectului de activitate al regiei ce patroneaza echipa intirzierile sint la mare pret, echipa de fotbal a RATC s-a dovedit a fi cea mai grabita dintre divizionarele C iesene, antrenorul Dan Cananau incheind vacanta elevilor sai inca de ieri cind a avut loc reunirea lotului. Treaba cu adevarat va incepe insa tot luni, cind este programata vizita medicala si un prim antrenament. Nici la "vatmani" nu sint noutati spectaculoase. "Nu pleaca nimeni si incerc sa-i aducem pe Badarau si Etcu de la Citadin. Mi l-as fi dorit si pe Pietrariu insa el a fost luat de Telecom in mini-mercato. Pe 25 va incepe cantonamentul de 10 zile, cel mai probabil la Muncel, pregatirea de iarna fiind baza unui retur care imi doresc sa ne aduca mentinerea in divizia C" a spus tehnicianul gruparii iesene, clasata, deocamdata, cel mai jos in C1, intre echipele locale. (Ovidiu MINEA)

Comentarii