Intilnire cu Cip Paraschiv

vineri, 09 mai 2003, 23:00
2 MIN
 Intilnire cu Cip Paraschiv

Dupa evolutia penibila din partida de miercuri cu Bucovina Suceava, Poli Iasi a plecat, ieri, la mare. Nu pentru relaxare, ci pentru o noua etapa de campionat. Gruparea din Copou nu este insotita in aceasta deplasare de Marin Barbu, plecat la… munte, acasa, la Sfintu Gheorghe, dupa despartirea de gruparea ieseana, petrecuta la finele intilnirii cu Bucovina. In aceste conditii, pe banca tehnica a lui Poli vor sta astazi fostii colaboratori ai lui Barbu, secundul Narcis Ciocirlan si antrenorul de portari Ioan Cimpeanu.
Cum iesenii au demonstrat in ultima perioada ca joaca mai bine in deplasare, este de asteptat ca, in eventualitatea revenirii din soc, oaspetii sa dea o replica onorabila adversarilor de astazi.
Actuala echipa a Midiei este, practic, creata de Leonida Nedelcu, un alt tehnician ce a lucrat la Poli. Sustinuta in principal de oficialitatile locale (lucru ce se intimpla tot mai des in liga a doua) formatia de la marginea Constantei a facut pe parcursul sezonului pasul inainte, din candidata la retrogradare la grupare ce cocheteaza cu „inaltimile”. Despartirea de Nedelcu (conflictele cu conducerea si-au spus cuvintul) a adus insa un regres al gruparii de pe litoral, ce a alunecat pe locul 7, cu 37 de puncte si ^1 la adevar. Acelasi numar de puncte a acumulat pina acum si Poli, ce se afla cu o treapta mai sus (locul 6, -2 la adevar). Oaspetii nu conteaza pe Adrian Ilie, suspendat, Botan, Matinca, Bilba si Matyas, accidentati. Pacurar si Chiper, ce au fortat miercuri sint incerti, ca si Ionescu. De remarcat ca una din piesele de baza a gazdelor, pregatite de fostul „secund”, Ioan Melenco, este fostul capitan a lui Poli, Ciprian Paraschiv, revenit pe gazon in acest sezon, dupa citiva ani in care prioritar a fost arbitrajul. In tur, Poli a cistigat cu 3-2.
Formatiile probabile: Midia – Miron – Gherbezan, L. Stefan, R. Miu, Paraschiv, Truta – Borza, D. Petre, Ochia – Onofrei, Zamfirescu.
Poli – Mihalache – Abalasei, Bernard, A. Ilie, Vaduva, D. Munteanu – Vintila, Dragoi, Croitoru – Dobrea, Cristea.
Celelalte meciuri ale etapei sint: Dacia Unirea Braila – International Pitesti (in tur, 0-1); FC Onesti – Foresta Falticeni (3-0); Inter Gaz bucuresti – Cimentul Fieni (1-1); Gloria Buzau – Metalul Plopeni (0-2); Rulmentul Alexandria – Unirea Focsani (1-2); Bucovina Suceava – Electromagnetica Bucuresti (2-3); CSM Medgidia – Petrolul Ploiesti (0-1).
Tot astazi, de la ora 11, in C1, CFR Moldova Iasi intilneste, pe stadionul Tineretului, pe Cimentul Bicaz. (Ovidiu MINEA)

Comentarii