„Intoarce-te, Marius!”

marți, 21 septembrie 2004, 23:00
2 MIN
 „Intoarce-te, Marius!”

Dupa demiterea antrenorului Vasile Simionas si demisia presedintelui Marius Stan, Poli Unirea Iasi trece prin faza interimatului, Consiliul de Administratie neanuntind o data exacta in care va lua o decizie in privinta conducerii tehnico-executive. „Deocamdata, la club sint Boca si Ciocirlan, care, automat, preiau prerogativele presedintelui si antrenorului” a spus presedintele CA, Gheorghe Nichita luni noapte. Ieri, insa, Nichita a declarat ca, din punctul lui de vedere, Marius Stan este, in continuare presedinte la club si ca incearca sa-l convinga pe oficialul ex-galatean sa renunte la ideea demisiei: „Consider ca Poli are nevoie de Marius Stan. Am vorbit cu el si mi-a cerut un termen de gindire de doua zile, dupa care imi va da un raspuns. Din punctul meu de vedere, Stan ramine presedinte si impreuna cu el vom cauta un nou antrenor. Nu ne vom grabi, ca sa nu luam o decizie pripita”, a spus Nichita. Contactat telefonic, Marius Stan a confirmat cele spuse de primarul Iasului: „Ii voi da un raspuns peste doua zile, dar sansele de a ma razgindi sint minime”, a precizat Stan.
La meciul cu Otelul Galati, echipa va fi dirijata de pe banca de Narcis Ciocirlan si Ioan Cimpeanu, ambii mai avind in trecut prerogative de antrenor principal la gruparea din Copou. Cei doi au condus antrenamentele de ieri. In paralel, vicepresedintele Sorin Boca a discutat cu jucatorii la vestiar. „Le-am spus ca trebuie sa mergem inainte. Si ei sint constienti ca un rezultat bun duminica, la Galati, ar schimba situatia cu 180 de grade” , a spus Boca.
Exclus din lot de Stan, Iulian Arhire se antrena ieri dimineata in Copou, separat de echipa, existind sanse ca el sa fie reprimit la echipa. (Ovidiu MINEA)

Comentarii