Ionut Popa arunca flacari pe nari

Subtitlu

miercuri, 14 martie 2007, 23:29
3 MIN
 Ionut Popa arunca flacari pe nari

Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a facut iarasi show pe tema politicienilor locali, intr-o conferinta de presa organizata ieri la stadion. Tehnicianul a atacat dur trei reprezentanti PD: "Nu mai pot lucra ca antrenor in atmosfera creata de fortele politice locale. Dupa ce ca in vara nu ne-au dat banii promisi, acum, cind scoatem si noi capul, sintem loviti. Jucatorii sint facuti huligani, eu am fost injurat de mama de domnul Constantin Serban  (consilier judetean PD – n.r. ) in «Flacara Iasului». Cred ca domnii Oajdea, Cirlan si Serban nu vor retrogradarea echipei, ci desfiintarea ei. Si cine sint acesti domni? De domnul Cirlan mi-au spus oamenii de la club ca atunci cind era patronul echipei le-a lasat angajatilor probleme pentru doi ani in cartea de munca si a avut un credit la Bancorex, domnul Daniel Oajdea (consilier local PD – n.r.) a facut studii inalte vreo 12 ani, iar domnul Serban are o fata de marocan, de bidon turtit. Mi-am sacrificat familia, accept orice, numai sa nu fiu injurat de mama". Spunindu-i-se ca Serban cinta la acordeon, Popa a continuat: "Poarta si pantofi albi la costum maro?".

"Nu sint purtatorul de cuvint al lui Nichita"
Antrenorul a spus ca, in conditiile amintite, s-a gindit sa nu faca deplasarea pentru meciul de simbata, de la Timisoara si a prognozat ca Politehnica se va dezintegra in vara! "Jucatorii sint demoralizati, chiar dezinteresati, asa ca am fost pe punctul de a propune conducerii de a nu ne prezenta la Timisoara. M-am oprit pentru ca nu pot sa le iau iesenilor ultimele meciuri de prima liga. Spun asta, pentru ca din vara Iasul nu va mai avea echipa, iar nocturna va ramine pentru a speria ciorile din Copou! Asta daca nu taie politicienii curentul! Sint in stare sa arunce o tigara, sa arda si terenul sintetic numai pentru a face rau. Efectiv nu-i inteleg de vreme ce doar Mitropolia si Politehnica aduna atitia ieseni la un loc. Iar Poli nu e echipa primarului, ci a orasului",  a spus antrenorul, ce a lansat un atac extrem de dur la adresa Aliantei PNL-PD: "Asta e alianta? E dezalianta! Vazind ca presedintele se cearta cu premierul, au inteles ca trebuie cearta in tara. Oricum, mai au un an, ca dupa aia nici dracu’ nu-i mai voteaza, la ce haos e in tara asta! Nu vedeti ca distrug si copacii! Nici nu mai ninge iarna de cind sint ei la putere, n-o sa mai bata nici vintul! Cind vad mingea, scot cutitul sa o sparga!" Popa a negat faptul ca primarul Nichita il monteaza sa dea astfel de declaratii: "Daca ar fi sa fiu purtator de cuvint, m-as duce in locul Oanei Zavoranu, la PRM. Daca tot sint incapabil ca antrenor, ma duc acolo, citesc cartile lui Vadim, mai fac o poezie…"

16 locuri, intr-un avion mic, cu pilotul in picioare
Antrenorul Politehnicii a facut haz de necaz si in privinta deplasarii spre Timisoara: "Mincam la pachet, ca muncitorii ce sapau la canal. La Timisoara mergem cu avionul numai dus, ca de intors nu avem bani. Ne-am bucurat ca Cernoch e operat, Onut – suspendat, Ilie si Naidin nu au drept de joc, iar Silvasan, Iuirsniti si Miclea sint accidentati, ca lui Ciobanu ii e rau cu avionul si ca pilotul a acceptat sa mearga in picioare! Asa am luat saisprezece bilete, doar pentru jucatori, intr-un avion mic. La intors acasa, venim cu totii pe jos!"
In cursul serii de ieri, liderii democrati au anuntat, printr-un comunicat al senatorului Dan Cirlan, ca astazi dimineata vor purta, la stadion, un dialog cu antrenorul si jucatorii ieseni, pentru o mai buna comunicare intre parti si pentru o prezentare nedistorsionata a pozitiei PD fata de club.

Comentarii