Junioarele de CSS Unirea termina anul cu bine

joi, 09 decembrie 1999, 00:00
1 MIN
 Junioarele de CSS Unirea termina anul cu bine

Campionatul National de baschet junioare si-a epuizat etapele programate in acest an. Simbata, la sala de sport a Scolii Generale 15, echipa CSS Unirea Iasi, antrenata de prof. Costel Pintilie, a avut programata dubla cu CSS Bacau. Lidera a seriei, echipa de junioare II (fete nascute in ’84, ’85 si ’86) a cistigat disputa cu adversara ei, scor 63-55 (36-28), mentinindu-si astfel locul I in detrimentul echipelor din Bacau, Galati si Botosani. Pentru CSS Unirea au punctat: Claudia Pinzaru 24, Sorana Gavrilescu 22, Ruxandra Matincu 8, Laura Straciuc 6 si Alexandra Tanasachi 3. Remarcatele prof. Pintilie au fost Matincu si Gavrilescu, aceasta din urma nefiind la prima nominalizare.
Inscrisa si in CN de junioare I, aceeasi echipa a avut programat in continuare meciul cu echipa similara din Bacau, formatie care are in componenta jucatoare cu virsta superioara (nascute in ’82 si ’83). Acumulind oboseala primului joc, iesencele au cedat cu scorul de 31-48, antrenorul fiind insa multumit de prestatia echipei sale. Daca Gavrilescu s-a remarcat din nou, o evolutie buna a avut si Carina Morosan (16 ani, 1.93 m), o sportiva de mare perspectiva.
In perioada 17-19 decembrie echipa ieseana va efectua un turneu de pregatire la Chisinau, competitia interna urmind sa fie reluata pe 29 ianuarie 2000. (Lucian M.)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii