Merci, Malouda!

Subtitlu

marți, 22 iunie 2010, 23:25
2 MIN
 Merci, Malouda!

Mexic: Perez – Osorio, Rodriguez, Moreno (’58 – Castro), Salcido – Torrado, Marquez, Guardado (’46 – Barrera) – Giovani, Blanco (’63 – Hernandez) – Franco. Antrenor: Javier Aguirre

Uruguay: Muslera – M. Pereira, Lugano, Victorino, Fucile – Arevalo, Perez, A. Pereira (’77 – Scotti) – Forlan – Suarez (’85 – A. Fernandez), Cavani. Antrenor: Oscar Tabarez.

Arbitru: Viktor Kassai (Ungaria)

Cartonase galbene: Hernandez, Castro / Fucile

0-1, min. 43: Suarez inscrie cu capul, de la 6 metri, din centrarea lui Cavani.

Mexic si Uruguay au inceput foarte "latino" meciul direct, chiar daca rezultatul de egalitate era multumitor pentru ambele echipe. Sud-americanii au avut prima ocazie, cind fundasul nord-american Moreno i-a pasat perfect adversarului, dar Suarez a sutat alaturi, uluit de cadoul primit. Nordul a reactionat imediat, un sut centrare a lui Giovani n-a nimerit tinta, Blanco aflat in careu a fost impins, dar arbitrul Kassai n-a dat penalty. In continuare, Nordul a dominat copios, cu gindul la Messi, iar in min. 22, Muslera a fost pus la munca serios de torpila lui Guardado de la 30 de metri. Contrar cursului jocului, Sudul, care a stat la cutie, a reusit sa inscrie aproape de finalul reprizei, promitind discutii incinse la cabina, intrucit mai multi fiori decit Messi induceau vestile de la Bloemfontein.

Dar in partea a doua, Lugano si Alvaro Pereira au ratat ocazii mari la poarta lui Oscar Perez, apoi mexicanii au mai incercat un sprint spre egalare, dar Giovani (’64) si mai ales, in minutul urmator, Rodriguez ("cap" afara, din 4 metri!) au irosit sansa. Golul izbavitor pentru mexicani a fost realizat de Malouda, la Bloemfontein,  si lucrurile s-au linistit la Rustenburg.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii