Miroase a Divizia B in Copou

luni, 29 aprilie 2002, 23:00
2 MIN
 Miroase a Divizia B in Copou

Cele trei puncte cucerite de Poli simbata la Botosani au o importanta majora, posibilitatea apropierii vasluienilor la doar un punct si, implicit, relansarea seriei, fiind astfel evitata. Pastrind un avans de 4 lungimi, iesenii privesc cu mult optimism finalul de campionat mai ales ca in tabara rivalilor de la Sportul Municipal incepe sa apara resemnarea.
Daca obiectivul (victoria la Botosani) a fost atins simbata nu inseamna ca si jocul a corespuns, Poli raminind datoare fata de suporteri.
In conditiile in care gazdele nu au pus probleme serioase in atac – reusind un singur sut pe poarta in 90 de minute! – a surprins indecizia defensivei lui Vasile Simionas, unde s-a remarcat doar exactitatea lui Petrache si determinarea in interventiile lui Danut Munteanu. Gheban a jucat in nota echipei, mediocra, iar Medeleanu si Adrian Ilie au avut citeva ezitari la faze deosebit de simple. Norocul a fost dat de evolutia foarte exacta a portarului Mihalache (in prima repriza) si de imprecizia botosanenilor in cea de-a doua, cind intre buturi a intrat veteranul Cimpeanu.
Nici la mijloc lucrurile nu au mers cum se dorea. Desi nu a avut nici o grija in faza defensiva, Marta nu a mai aratat precizia din alte etape, nici macar la fazele fixe, Florin Dan se impotmonea intotdeauna la "mal" cind, dupa curse bune, alegea cele mai neinspirate solutii, doar Cristea putind fi trecut la capitolul jucatorilor ce nu au gafat des. Fara prea multe mingi utile, virfurile au aratat ca pestele pe uscat, mai ales ca Dobrea a cam "sarit coarda", evitind contactele cu adversarii; in schimb, Chiper parca a cautat astfel de dueluri in loc de a-si pune in valoare tehnica.Intrati pe final, Ancuta si Rus nu au adus nimic nou in jocul iesenilor.
Una peste alta, evolutia neconcludenta (trecuta repede cu vederea, datorita faptului ca victoria de la Botosani a cam ucis campionatul) poate fi prilej de meditatii pentru luptele ce se anunta aproape sigur in sezonul viitor, in esalonul doi. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii