Nu mai sint arbitri in Iasi!

joi, 22 februarie 2001, 00:00
2 MIN
 Nu mai sint arbitri in Iasi!

Partida amicala disputata ieri dimineata pe terenul II din Copou a intrerupt victoriile pe linie repurtate de FCM Poli Iasi in disputele cu echipele din judet. Divizionara B nu a putut trece de Telecom Iasi, formatia de esalonul trei dind o replica curajoasa si viguroasa echipei-fanion a Iasului, drept urmare rezultind un meci placut, foarte util ambelor echipe.
Bara lui Ambrosie din startul partidei avea sa anunte ambiitile telefonistilor insa golul lui C. Basascu (’16) dupa o faza creata de Matinca a dat impresia ca Poli nu va avea emotii. La pauza a fost egalitate, Ambrosie (’44) finalizind cu singe rece si aducind rezultatul mai aproape de ceea ce s-a intimplat pe teren in primele 45 de minute. Mai mult, "telefonistii" au luat conducerea in minutul 56, noua achizitie, Condurache transformind impecabil o lovitura libera de la 20 de metri. Din acest moment, Poli a pus stapinire pe joc, Telecom mizind doar pe cartea contraatacului. Ineficienta a fost insa la putere, doar un sut sanatos a lui Acatrinei (’85) gasind tinta.
Fiindca tot e la moda, citeva cuvinte si despre arbitraj. Oficialii Telecomului l-au injurat de citeva ori pe "centralul" Sorin Nistor, fiind nemultumiti de maniera acestuia, in timp ce antrenorii lui Poli au ramas perplex cind golul lui Ionel Serban (care a aratat in citeva momente de ce a jucat la Dinamo si Rocar) de pe finalul partidei a fost anulat de preparatorul fizic al echipei din Copou, Nikos Koudounis, care a facut-o pe asistentul ieri dimineata; cealalta tusa a apartinut "telefonistilor": portarul de rezerva Cotea si, apoi, "secundul" lui Ovidiu Burdujan, Cristi Ionescu. Oare nu se mai gasesc in Iasi arbitri calificati?
Formatiile: Poli – Mihalache – Maxinciuc, Petrache, Ionel Serban, Urdaru, Danut Munteanu – Besleaga, Cotan, C. Basascu – Matinca, Soponariu, apoi Luca, Raileanu, Acatrinei, Moise, Bodoga, Etcu. Telecom – Pintilie – Dediu, Moisii, Dascalu, Iosub, Tudorache – Nalbariu, Asavoaie, Paun – Cristi Vasiliu, Ambrosie, apoi Ungureanu, Condurache, Marian, Ciocoiu, P. Basascu (fratele jucatorului de la Poli), Constantin Vasiliu. (Ovidiu MINEA)

Comentarii