O caruta de eseuri

duminică, 11 aprilie 2010, 21:44
2 MIN
 O caruta de eseuri

Poli Agro Unirea: Croitoru, Bunea, Em. Drusca – Sturzu, Bisoc – Simion, Finariu, Pislaru – Rob. Hodoroaba, Zaharia – Cernescu, Vacaru, Dumitriu, Graur – Ignea (Bas, St. Hrusca, Manolachi, Strat).

Poate ca acest scor, explicabil prin diferenta neta de valoare dintre cele doua echipe, ar fi fost mai blind daca nu ar fi lipsit din echipa ieseana o serie de titulari, in special din pachetul de inaintasi. Unii au fost accidentati, ce-i drept, insa altii au fost menajati in vederea meciurilor mult mai importante care urmeaza: cel din intermediara de miercuri, de la Birlad si cel de simbata, din Copou, contra Stiintei Petrosani, partide care conteaza enorm in incercarea echipei iesene de a intra in play-off. De altfel, jucatori importanti ca Bas, St. Hrusca sau Manolachi au fost introdusi pe parcurs pentru a intari o echipa care, cu exceptia primelor minute si a finalului, nu a contat in fata Stelei. Meciul s-a disputat in cea mai mare parte in jumatatea de teren a iesenilor, iar linia de trei sferturi a facut ravagii, zece din cele unsprezece eseuri fiind inscrise pe actiuni ale acestui compartiment. Ianus (4), Zamfir (3), Dascalu,Vlad, Lucaci si Andrei au fost autorii eseurilor steliste, transformate cu precizie, cu exceptia primului, de "uvertura" nationalei, Danut Dumbrava. Intr-un meci in care nu s-a acordat nici o lovitura de pedeapsa, singura speranta a publicului era eseul de onoare al echipei iesene, care a fost realizat in min. 71 de catre Pislaru si transformat de Ignea, o consolare fiind ca eseul iesean a fost unul dintre cele mai frumoase ale meciului. Dupa aceasta reusita, arbitrul Gabriel Seitan a oprit macelul, fluierind sfirsitul partidei cu noua minute inainte de finalul normal.

Infringerea la scor in fata Stelei nu afecteaza cu nimic sansele iesenilor de a patrunde in play-off, tot ceea ce conteaza fiind meciurile cu contracandidatele. Miercuri, trupa lui Costel Verives joaca pe terenul rivalilor din Birlad, simbata vin minerii din Vale si daca se scot opt puncte din aceste partide, poate sa mai vina Steaua sa ne dea o caruta de eseuri!

Celelalte rezultate din etapa a III-a (grupa B): Rulmentul Birlad – Stiinta Petrosani 31-10; RCM Timisoara – Farul Constanta 13-15 (oaspetii au inscris eseul victoriei in ultimele secunde!).

Comentarii