Poli se poate antrena doar la canotaj

miercuri, 30 ianuarie 2002, 00:00
2 MIN
 Poli se poate antrena doar la canotaj

Plecati de luni la Vatra Dornei, fotbalistii de la AS Poli Unirea au intrat de ieri in program normal de antrenament, vremea modificind insa planurile initiale ale staff-ului tehnic. "Luni au fost 14 grade si zapada se topeste, astfel ca terenul de antrenament este sub apa. De aceea nici macar antrenamente cu mingea nu putem face, sa nu mai vorbesc de meciuri amicale, desi am avea cu cine juca, CFR Cluj, Juventus Bucuresti si echipa din Beclean pregatindu-se tot la Vatra Dornei. In acest conditii punem accentul pe pregatirea fizica, alergarile zilnice de 12 kilometri fiind combinate cu sedinte de lucru in sala de forta. Exceptind juniorii, care spre surprinderea mea nu prea fac fata cerintelor desi au peste 18 ani, nu avem pina acum probleme, conditiile de masa, cazare, refacere si vitaminizarea fiind bune" a rezumat managerul Vasile Simionas primele impresii legate de cantonamentul montan.
Intrata de duminica in cantonament la Muncel, divizionara C, RATC CFR Moldova si-a programat disputarea a doua meciuri amicale contra unor colege de serie, joi, la Pascani cu CFR, si simbata, la Tirgu Neamt, cu Ceahlaul II. In penultima zi de pregatire centralizata, lunea viitoare, "transportatorii" vor juca la Muncel un meci-test cu juniorii lui FCM Bacau. Problemele legate de starea moale a terenului sint minore in comparatie cu cele legate de lotul de jucatori, RATC raminind cu un singur portar dupa decizia lui Sirbu de a se retrage, trecerea lui Dulcianu dinspre Copou fiind acum mai mult decit stringenta. Accidentati, Ilade si E. Lungu nu sint prezenti in cantonament.
Datorita problemelor financiare, care au pus la un moment sub semnul intrebarii organizarea unui stagiu de pregatire centralizat, AS Telecom va pleca mult mai tirziu in cantonament, pe 7 februarie la Cimpulung Moldovenesc, acolo unde iesenii vor sta 10 zile. Bozianu si Grigore, cedati de Poli, s-au alaturat deja lotului "telefonistilor", unde este dorit si juniorul lui Poli, Suru. (Ovidiu MINEA)

Comentarii