Poli Unirea are planuri mari

marți, 28 mai 2002, 23:00
2 MIN
 Poli Unirea are planuri mari

Luni, ultima emisiune "Fair Play" dinaintea vacantei (care va dura pina la jumatatea lunii august) a adus in studioul Radio Nord Est pe presedintele CS Poli Unirea, Pavel Hodea. Pe linga o retrospectiva a sezonului ce se va incheia simbata, Hodea a prezentat si citeva dintre planurile de viitor ale gruparii din Copou. Astfel, iesenii vor sa realizeze cel putin 5 transferuri importante, principalii vizati fiind jucatori formati la Poli si care evolueaza acum la alte echipe. Este vorba de stelistul Vintila, plopenarii Gavrilescu, Ionescu si Basascu precum si Abalasei de la Minaur Zlatna. De asemeni, Hodea a declarat ca au fost demarate discutii pentru aducerea vasluienilor Panait (jucator de banda stinga) si Teaca (mijlocas la inchidere), a suceveanului Bernard (fundas central) care a si vizitat Iasul si a virfului birladean Ionescu. De asemeni, presedintele a mai spus ca "prioritara ramine si aducerea unui alt portar de valoare".
In ceea ce priveste lotul actual, Hodea a spus ca nici un jucator nu va pleca, singura problema putind aparea in cazul lui Marta, clauza de reziliere de 15 000 $ a acestuia putind fi platita de un club cipriot interesat de mijlocasul iesean.
Cuvintele lui Hodea au fost confirmate, ieri, si de managerul gruparii din Copou, Vasile Simionas care a declarat ca nu doreste sa plece de la Poli in ciuda ofertelor pe care le are, cei mai insistenti parind a fi cei de la FC Bihor. "Poate e normal sa fiu cautat, dupa ce Poli a inscris 82 de goluri intr-un sezon, fie el si de divizia C. Eu insa sint satul de drumuri si daca la Poli lucrurile vor merge tot asa, cred ca putem construi o echipa buna. Cu 5 sau 6 jucatori noi, nerenuntind la nici un jucator dintre cei care au realizat promovarea si in conditii de stabilitate financiara, putem face o figura frumoasa in sezonul viitor" a spus Simionas.
In ceea ce priveste obiectivul de viitor, Pavel Hodea a spus la "Fair Play": "Cind am reconstruit echipa, s-a spus ca primul an de B va fi unul de consolidare. Daca vom avea o conjunctura favorabila, nu ne vom da in laturi de la atacarea promovarii in prima liga". (Ovidiu MINEA)

Comentarii