"N-am avut nici un interes in meciul RATC – Telecom"

marți, 30 aprilie 2002, 23:00
2 MIN
 "N-am avut nici un interes in meciul RATC – Telecom"

Si in aceasta saptamina emisiunea "Fair Play", difuzata in fiecare luni, la Radio "Nord-Est", a avut un invitat de marca, presedintele Consiliului de Administratie al CS Poli Unirea, Gheorghe Nichita. Rugat sa comenteze rezultatul meciului RATC CFR Moldova – Telecom, Nichita a declarat: "Bineinteles ca am fost mihnit la finele meciului, insa cu totii sintem oameni maturi care putem trece peste anumite aspecte. Ma jur chiar si ca tiganii, pe ce am mai scump, ca Poli nu a avut nici un interes pentru ca Telecom sa invinga RATC, asa cum s-au grabit unii sa spuna. Pot chiar sa afirm ca interesul fotbalului iesean era ca RATC sa invinga, pentru ca doar asa putem construi ceva in fotbalul local, cu impacare si gindire de viitor cu privire la piramida ce trebuie creata. Personal, am fost foarte mihnit de rezultatul final si am dat o multime de telefoane de la Botosani, unde ma aflam cu Poli, pentru a afla ce s-a intimplat".
In premiera pentru Iasi, conducatorul lui Poli a spus ca s-a obtinut avizul Federatiei pentru ca partida cu Aerostar de vineri sa se joace la ora 11, creindu-se astfel posibilitatea microbistilor ieseni de a urmari si meciul de pe "Nena", dintre Telecom si Sportul Municipal Vaslui, ce va incepe la ora 15. "Pentru ca meciul Telecom – Vaslui este mult mai important, riscam sa jucam cu tribunele goale, asa ca am facut o cerere sa jucam dimineata, cerere care a fost acceptata", a spus Nichita, care considera ca si cu un egal al telefonistilor Poli se poate considera promovata.
Referitor la obiectivele de viitor ale gruparii din Copou, Nichita a facut o declaratie surprinzatoare: "Daca vom urca in B, in startul sezonului viitor ne vom propune promovarea in Divizia A!" Exista insa si posibilitatea modificarii obiectivului: "Daca dupa citeva etape consideram ca echipa nu are inca forta de a ataca un asemenea obiectiv, il vom reconsidera si vom mai astepta un sezon pentru intarirea echipei", a precizat invitatul emisiunii.
Referitor la stadionul "Emil Alexandrescu", desi nu a avansat un termen-limita, Gheorghe Nichita a precizat ca acesta va arata ca o bijuterie. " Toate portiunile de tribuna ce vor fi izolate vor fi dotate cu scaune, urmind ca operatiile de consolidare a structurii de rezistenta sa aiba loc etapizat" , a mai completat cel care in calitate de manager al RAJAC are in administrare arena din Copou. (Ovidiu MINEA)

Comentarii