Rapid vrea sa ajunga campioana si la hochei

marți, 15 iunie 1999, 23:00
2 MIN
 Rapid vrea sa ajunga campioana si la hochei

Conducerea Hochei Club Rapid a anuntat, intr-o conferinta de presa organizata la "Beraria Giulestina", ca intentioneaza sa transfere sase jucatori din strainatate. Membrii Biroului Federal al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata au abrobat ca numarul de stranieri din echipele care evolueaza in campionatul Romaniei sa fie de cinci jucatori de cimp si un portar.
Antrenorul principal al echipei Gheorghe Huta a fost anuntat si lotul pe care il are la dispozitie: Ion Dimache (capitan), Iulian Popovici, Bogdan Dima, Daniel Gheorghe, Victor Corduban, Marian Ghita, Mircea Ciubotaru, Radu Ion, Valentin Lascar, Iulian Mihalteanu, Cristian Caloian, Razvan Lupascu, Stefanita Bucatos, Andrei Moroi, Dragos Iordache, Andrei Bercu si Bogdan Stan. "Lotul pe care l-am alcatuit, cu multi jucatori tineri, este unul de perspectiva, care in citiva ani va forma o echipa omogena care sa aduca rezultate foarte bune", a declarat presedintele Hochei Club Rapid, Marius Bragau.
Componentii echipei Rapid urmeaza sa intre in cantonament la Bucuresti, dupa care vor pleca la Eforie Sud. In programul echipei este prevazut si un stagiu de pregatire la munte, precum si la Miercurea Ciuc sau Gheorghieni. Conducerea Hochei Club Rapid intentioneaza sa asigure si un stagiu de pregatire in strainatate, cel mai probabil in Slovacia, dupa care echipa va participa, in perioada 17-19 septembrie, la Miercurea Ciuc, in Cupa Romaniei, unde Rapid Bucuresti face parte din prima serie, alaturi de echipele Sport Club Miercurea Ciuc, Progym Gheorghieni si HC Sfintul Gheorghe. Capitanul formatiei Rapid, Ioan Dimache, a precizat ca obiectivul stabilit de conducerea clubului este calificarea in finala Campionatului National.
Reprezentantii Consiliului de Administratie ai clubului nou infiintat au declarat ca, aproximativ 90 % din bugetul echipei va fi asigurat de sponsori. La conferinta de presa au fost prezenti presedintele Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, Emil Negoita, secretarul general al acestui for, Eduard Pana, presedintele CS Rapid Bucuresti, Mihai Zaharia, presedintele Consiliului de Administratie al Hochei Club Rapid, Dan Tanase, precum si membrii Consiliului de Administratie Catalin Danescu si Costel Alexe.
Andrei Pavel va juca la Wimbledon cu Agassi
Andrei Pavel va juca in primul tur al turneului de la Wimbledon, care va incepe luni, cu americanul Andre Agassi, cap de serie numarul 4, recentul invingator de la Roland Garros. Ceilalti jucatori romani, vor avea urmatorii adversari: Adrian Voinea – Nicolas Lapentti (Ecuador); Irina Spirlea – Aubrie Rippner (SUA); Ruxandra Dragomir – Paula Suarez (Argentina); Catalina Cristea – Olga Barabansikova (Belarus).Dinu Pescariu va juca impotriva unui jucator venit din calificari, iar australianul de origine romana Andrew Ilie se va confrunta, in primul tur, cu Wayne Ferreira (Africa de Sud). Chilianul Marcelo Rios si frantuzoaica Amelie Mauresmo au confirmat ca nu vor participa la turneul de la Wimbledon. Rios, numarul 9 mondial, s-a accidentat la picior, iar Mauresmo, numarul 15 in clasamentul WTA, mai acuza dureri la glezna dreapta, ca urmare a entorsei suferite intr-un meci de dublu, disputat pe data de 27 mai, la Roland Garros. (ICT)

Comentarii