Sanatoriul Poli

joi, 14 decembrie 2000, 00:00
2 MIN
 Sanatoriul Poli

Accidentarile in lant au fost cauze care au contribuit din plin la regresul FCM Poli Iasi in turul de campionat recent incheiat. Perioada cea mai neagra a fost in finalul turului atunci cind citiva jucatori nu au mai putut deloc sa intre pe teren, ei terminind practic campionatul mult mai devreme. Printre jucatorii pe care Poli nu s-a putut baza in aceasta perioada se numara Victor Medeleanu si George Serban, ambii cu probleme la menisc, ambii ajungind sa se opereze. Pentru a vedea care este starea lor actuala si daca in retur se va putea conta pe ei i-am contactat telefonic, cei doi fotbalisti ieseni fiind in Bucuresti.
Medeleanu a avut curajul de a spune "stop" foarte devreme. Dupa ce evolutiile lui devenisera din ce in ce mai neconvingatoare, mijlocasul "alb-albastru" a plecat dupa meciul cu Apemin Borsec pentru a se trata. "Datorita problemelor financiare si a mai multor controale, am pierdut ceva timp. Totusi, m-am operat pe 15 noiembrie, la doctorul Anghelescu si am inceput recuperarea sub coordonarea doctorului Untea. Ma simt foarte bine si am inceput deja alergarile in linie dreapta, urmind ca in scurt timp sa lucrez si cu mingea. Dupa toate asigurarile pe care le-am primit, pe 10 ianuarie, cind se reiau pregatirile, voi fi apt de efort la capacitate normala" a spus Medeleanu.
Dupa ce Consiliul de Administratie al FCM Poli a refuzat sa-i dea banii necesari operatiei (ca si in cazul lui Medeleanu, 300 $, plus 100 $ pentru recuperare) George Serban a primit fondurile necesare interventiei chirurgicale de la Ovidiu Fotea, cel care-l are gajat de la club pe fotbalistul amintit. Ca si coechipierul sau, Serban a intrat pe mina aceluiasi cuplu de medici, Anghelescu – Untea. "Saptamina trecuta, joi seara am primit banii de la Iasi iar vineri dimineata m-am operat. Ma simt bine si mi s-a spus ca intr-o luna voi putea sa fac aproape orice antrenament asa ca voi putea sa nu ratez reluarea pregatirilor".
Asadar, dupa toate probabilitatile, anul viitor, la reluarea pregatirilor, FCM Poli va putea conta pe doi fotbalisti cu meniscul reparat. (Ovidiu MINEA)

Comentarii