Sfirlea, out pentru retur!

miercuri, 11 februarie 2009, 23:05
2 MIN
 Sfirlea, out pentru retur!

Soc, ieri, in cantonamentul Politehnicii din Turcia. Cu ochii spre Bologna, unde asteptau verdictul medicilor de la clinica Isokinetic vizavi de Bogdan Onut, care s-a deplasat marti spre Italia cu un genunchi umflat, iesenii au primit o lovitura neasteptata din curtea proprie. Siciit de o durere dupa testul de alaltaieri, cu slovacii de la Dukla Banska Bystrica, Sebastian Sfirlea a fost dus la o clinica din Antalya pentru a face o radiografie, diagnosticul fiind dur: fractura de metatarsian la piciorul drept. Urmarea? Gips imediat, perioada de imobilizare a piciorului fiind estimata a fi intre sase si opt saptamini! "Este un soc pentru noi. Sebi plecase foarte bine in pregatiri si aveam mare nevoie de el. Toata delegatia a receptionat verdictul dur al medicilor vizavi de Sfirlea, incercind insa sa-l incurajeze. Jucatorul va sta minimum sase saptamini in gips, maximum opt" a spus presedintele Politehnicii, Sorin Boca, care a mai precizat ca alti doi jucatori ieseni care au avut probleme medicale in ultimele zile, Palimaru si Ignatov, si-au revenit, participind normal la antrenamentul de ieri dimineata.

Dupa lovitura primita in jurul prinzului, oficialii ieseni au stat in tensiune pina seara, atunci cind s-a aflat diagnosticul lui Onut. Acesta a fost anuntat de team-managerul Politehnicii, Renzo Rossi, care l-a insotit pe capitanul iesenilor la clinica italiana: "Desi il supara genunchiul, Bogdan nu are o problema majora. I s-a prescris un tratament si un program de recuperare, insa perioada de absenta de pe teren nu va fi mare".

Altfel, Politehnica va disputa astazi al treilea joc de verificare din acest an, adversara urmind a fi MIKA Astarak, formatie care ocupa locul IV in prima liga armeana, alcatuita din opt formatii. Partida va incepe la ora 15:30.

Comentarii