Si-au enervat suporterii!

duminică, 08 iulie 2007, 13:12
1 MIN
 Si-au enervat suporterii!

Evoluind pentru prima oara in acest intersezon de vara pe teren propriu, fotbalistii de la Politehnica Iasi si-au dezamagit suporterii, pierzind cu 0-1 in fata echipei FCM Bacau, din liga secunda, intr-un meci disputat in trei reprize, una de 45, a doua de 35 si a treia de 25 de minute! Nu intimplator, unii jucatori au fost luati la refec de catre publicul aflat pe terenul sintetic din Copou, incidente care erau pe cale sa degenereze.

Golul bacauanilor a fost marcat de Boghian in al noualea minut al reprizei terte. In privinta lotului, sirbul Vukajlovic a jucat putin, el nefiind la punct cu pregatirea, iar in repriza a treia a reaparut in echipa Cristi Silvasan. Ex-timisoreanul, care a incheiat contractul cu Poli, a venit in Copou si a cerut permisiunea sa se pregateasca impreuna cu echipa lui Ionut Popa, pina la semnarea unui viitor contract cu alta echipa, nefiind exclusa nici varianta prelungirii contractului cu Politehnica Iasi.

Duminica, de la ora 11.00, Poli sustine un nou meci amical, cu Laminorul Roman (pe astia ii batem?), probabil tot pe terenul sintetic.

Poli a folosit urmatoarele formule de echipa:

* Repriza I: Plesca – Onut, Ciobanu, Ilie – Buta, Naidin, Mijin, Vukajlovic (Sfirlea), Munteanu – Bilba, Palimaru. 

* Repriza a II-a: Branet – Homei, Bernard, Kalai, Toma – Miclea, Tincu, Milea, Sfirlea (Paruolo) – Palimaru (Leucuta), Peres. In repriza a III-a au mai jucat portarul Balan (de la Poli II), Stiubei, Silvasan si Cososchi. A arbitrat focsaneanul Marius Martis.

Comentarii