Umbra Aradului, pe „Agronomie”

vineri, 19 octombrie 2007, 21:12
2 MIN
 Umbra Aradului, pe „Agronomie”

 Poli Agro Unirea Iasi a pierdut primele trei meciuri in seria a II-a a Diviziei A1: in deplasare, cu Bucovina Suceava si CFR Brasov si acasa cu Farul Constanta. Ar urma sa se joace etapa a IV-a, dar Federatia a hotarit inversarea rundelor IV si V, motivatia fiind aceea ca jucatorii internationali de la Steaua si Dinamo sa aiba meciuri mai tari inaintea intilnirii cu Rusia din CEN.

De pilda, Steaua va juca impotriva Farului si nu a iesenilor. Astfel se intimpla ca Poli Agro Unirea va intilni, pe teren propriu, formatia RCM Timisoara. Nu e un motiv de satisfactie si nu trebuie sa apreciem ca punctele (si bonusul) vor trece usor in tabara noastra, desi formatia din Banat joaca in Divizia Nationala doar datorita retragerii puternicii echipe Contor Arad.

Numai ca formatia timisoreana n-a luat numai locul vecinilor nordici, ci si antrenorul (Ovidiu Serban), plus noua jucatori: Ursache, Paraschiv, Vladeanu, Bradu, Daniel Stoica, Bordea, Dinu, Bacalu, Garbau, Buzea, Mihai, si Stoichita. Ceilalti fosti "contoristi" se gasesc fie pe la Baia Mare, fie pe la Steaua.

Cert este ca, in acest an, disputele cu timisorenii nu vor fi floare la ureche pentru elevii antrenorilor Constantin Verives, Emanuel Mihai si Ioan Iftode. Practic, avind in vedere ca Steaua si Farul sint, categoric, favoritele seriei, batalia pentru locul III, ultimul care duce in play-off, se va da intre Iasi si Timisoara.

Din acest punct de vedere, in ciuda faptului ca infringerile de la Suceava si Brasov atirna ca pietrele de moara de echipa ieseana, in ciuda plecarilor din lot si a retragerii sponsorului britanic, Poli Agro sustine ca nu a abandonat batalia pentru play-off.

In aceeasi serie, se mai disputa partidele: Farul – Steaua si Bucovina Suceava – CFR Brasov, iar in seria I partidele CSM Baia Mare – Dinamo, "U" Cluj – RC Birlad si Olimpia – Grivita.

Clasamentul seriei a II-a

1. Steaua    3    3    0    0     201-32    15 (3)

2. Farul    3    3    0    0     87-19        13 (1)

3. Timis    3    1    0    2     55-73        6 (2)

4. Brasov    3    1    0    2     22-105    4 (0)

5. Suceava    3    1    0    2     38-153    4 (0)

6. Iasi        3    0    0    3     15-36        2(2)

Comentarii