Un nou inceput

vineri, 30 iulie 1999, 23:00
2 MIN
 Un nou inceput

Formatie de traditie in esalonul trei, CFR Iasi, echipa ieseana care a fost cea mai prezenta si in anii de dupa Revolutie in divizia C, revine duminica la nivelul cu care se obisnuise. Debutul in noua editie de campionat va fi unul dificil, Apemin Borsec, grupare la care evolueaza si ex-ieseanul Costel Tiron, anuntind deja ca se gindeste ca la anul sa joace pe terenurile ligii secunde. Tracul debutului pentru elevii lui D. Toiu si A. Sirbu ar putea fi mai mic daca ne gindim ca in componenta ceferistilor regasim destui jucatori care au evoluat si la Poli, 4 din cei 5 fundasi ceferisti, Voicu, Cristi Frunza, Pricop si Acatrinei probind in trecut tricourile "alb-albastre". Mai dificil va fi de desfacut lacatul oaspetilor, lipsa unui "creier" la mijlocul terenului fiind recunoscuta chiar si de Costel Radeanu, unul dintre sponsorii echipei.
Asadar, miine pe stadionul "Tineretului" care a fost serios cosmetizat chiar si la vestiare, spectatorii, care vor avea intrarea libera, sint asteptati la reluarea traditiei vizionarii partidelor de divizia C, ceferistii spunind ca sint hotariti ca anul acesta sa puna prima caramida in vederea atacarii promovarii in editia urmatoare. "Daca noi vom ajunge in B, Poli va simti rasuflarea in ceafa si va fi silita sa promoveze" ne-a declarat inaintea meciului de miine C. Radeanu, cel care nici nu concepe ca in acest sezon, echipa pe care o psatoreste sa aiba emotii cu privire la mentinerea in C.
Cealalta echipa ieseana din esalonul trei, Fortus, va juca in prima etapa tot miine, la Galati, contra AS Santierul Naval. Elevii lui C. Costachescu si N. Ciocirlan urmau sa faca deplasarea pe malurile Dunarii cu doua microbuze. (Ovidiu MINEA)

Comentarii