Vin avioanele!

vineri, 22 octombrie 1999, 23:00
2 MIN
 Vin avioanele!

Duminica, fotbalistii de la Aerostar Bacau se vor simti ca acasa la Iasi, atunci cind vor vedea ca in preajma stadionului Tineretului zboara aeroplane sau vreun parasutist mai temerar "murdareste" cerul. Singura diferenta fata de arena bacauana va fi lipsa zgomotelor facute de vreun MIG nervos fabricat la societatea bacauana ce sustine echipa de fotbal.
Oriunde s-ar fi disputat insa, meciul se anunta foarte echilibrat. Ambele echipe, desi nou-promovate in C, au facut o impresie foarte buna pina acum in campionat. Bacauanii, care par a deveni un fel de satelit al FCM-ului, incearca sa refaca o garnitura solida asa cum era in urma nu cu multi ani cind in echipa lor jucau Poenaru (actualul antrenor de la Bacau) Scinteie, Grigoras sau Ghioane. De partea cealalta, noii antrenori Ovidiu Burdujan si Gelu Paveliuc isi doresc cu ardoare sa debuteze cu dreptul pe propriul teren si sa stearga impresia acelui incredibil 1-6 din etapa trecuta de la Piatra Neamt, la primul meci al lor pe banca tehnica a divizionarei C. Accidentarile multor titulari dau insa mari batai de cap gazdelor care mai trebuie sa uite si de socul trecerii patronilor Costel Radeanu si Ovidiu Fotea la Poli.
Inaintea acestei etape, in calasament, intre cele doua echipe s-a interpus CFR Pascani, oaspetii fiind pe locul 6 iar iesenii pe 8, ambele echipe avind 16 puncte si +1 la adevar.
Celelalte echipe din judetul Iasi, CFR Pascani si Fortus Iasi se intilnesc tot miine, de la ora 11.00, la Pascani, intr-un fel de derby al judetului. (Ovidiu MINEA)

Comentarii