Pentru prima dată în acest an universitar: „Cuza” premiază asociaţiile cele mai inventive

luni, 25 septembrie 2017, 01:50
1 MIN
 Pentru prima dată în acest an universitar: „Cuza” premiază asociaţiile cele mai inventive

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi îşi propune să implementeze şi anul acesta o metodă de a sprijini proiectele asociaţiilor studenţeşti formate din tinerii care sunt înscrişi la cursuri la instituţia de învăţământ superior.

Astfel, la deschiderea noului an universitar, care va avea loc luni, 2 octombrie, UAIC va premia cele mai bune proiecte care au fost organizate de către ligile şi asociaţiile studenţeşti în anul unviersitar 2016-2017. Organizaţiile care doresc să se înscrie la această competiţie trebuie să depună la Registratura Universităţii o descriere completă a unuia dintre cele mai bune proiecte, în viziunea lor, care au fost derulate în anul universitar trecut, dar şi a rezultatelor acestuia, în măsura în care acestea pot fi cuantificate sau apreciate.

Termenul limită până la care pot fi depuse proiectele este 25 septembrie 2017, rezultatele urmând a fi anunţate după ce se va evalua fiecare dosar depus de către asociaţii. Aceste premii se acordă anual de către UAIC încă din 2014, iar cuantumul lor diferă în funcţie de sumele pe care le oferă sponsorii evenimentului „Bun venit la UAC”, în care bobocii de la „Cuza“ au trei zile de manifestări prin care sunt familiarizaţi cu viaţa de student.

Comentarii