”Weekenduri muzicale la Palatul Roznovanu”: chitara este vedeta sfarsitului de saptamana

miercuri, 31 august 2016, 14:38
1 MIN
 ”Weekenduri muzicale la Palatul Roznovanu”: chitara este vedeta sfarsitului de saptamana

Primăria Municipiului Iași și Asociația „Excelență pe Portativ” continuă și în acest sfârșit de săptămână evenimentul „Weekenduri la Palatul Roznovanu”. 

Sâmbătă, 03 septembrie, de la ora 17:00, sunteți așteptați la spectacolul „Acoustic Show” cu Ciprian Cotruță și Claudiu Cârstean, un concept muzical acustic care îmbină plăcerea cu bunul gust și voia bună.
 
Duminică, 04 septembrie, de la aceeași oră, veți avea plăcerea de a asculta ritmurile a două chitări (una acustică și una electrică) ce își îmbină acordurile melodioase într-un spectacol muzical marca „Prietenia chitarelor”, susținut de tinerii talentați George Leonte – chitară electrică şi Andrei Vieru – chitară acustică, scrie iasifun.ro.
 
Concertele vor avea loc pe Pietonalul Ștefan cel Mare, în fața sediului Primăriei, având rolul de a spori atractivitatea zonei centrale a oraşului, dar şi de a pune în valoare tinerele talente locale, oferindu-le o şansă în plus de promovare. În caz de vreme nefavorabilă, manifestările se vor muta în Sala Mare a Palatului Roznovanu.
 

Comentarii