EXCLUSIV: Accident în lanţ cu patru maşini la Metro (FOTO-VIDEO)

vineri, 27 ianuarie 2017, 09:43
1 MIN

În aceasta dimineaţă a avut loc un accident în care au fost implicate patru autoturisme. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţei şi de la Ambulanţă. 

UPDATE 10:15

În urma accidentului, două persoane au fost rănite ușor. Acestora le-a fost acordat îngrijiri medicale de către medicii din Ambulanța ajunsă la fața locului. Cele două persoane nu au dorit să fie transportate la spital. Șoferii au fost testați de polițiști și a reieșit că nu consumaseră alcool.

UPDATE 9:50 

Accidentul a avut loc din cauză că nu a fost păstrată distanţa dintre autoturisme. In autoutilitara Sprinter a intrat o autoutilitră Iveco, urmată de un Sandero şi o altă autoutilitară Iveco. Cel mai avariat autoturism este Dacia Sandero. Maşinile circulau din Targu Frumos înspre Iasi. În urma accidentului două persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital. 

STIRE INITIALA: În aceasta dimineaţă a avut loc un accident în care au fost implicate patru autoturisme. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţei şi de la Ambulanţă. Vom reveni cu amănunte de la fata locului. 

Comentarii