Ieșenii nemulțumiți de Dragnea, Ponta și Tăriceanu protestează vineri seara

joi, 11 august 2016, 13:19
1 MIN
 Ieșenii nemulțumiți de Dragnea, Ponta și Tăriceanu protestează vineri seara

Ieșenii pun iar de-un protest. Spunând că Dragnea, Ponta și Tăriceanu vor să-l dea jos pe Cioloș, au decis să-și strige nemulțumirea și să sară în sprijinul premierului și guvernului vineri seara, de la ora 19:00, în Piața Unirii.

Propunerea a fost postată pe internet și s-a răspândit rapid datorită rețelelor de socializare. Redăm mesajul postat pe Facebook:

"Intrucat domnul Liviu Dragnea si-ar dori ca Guvernul Ciolos sa nu mai scoata la iveala toate contractele paguboase pentru stat facute de clica PSD-ALDE-PNL-PDL-PMP, de-a lungul anilor, sper ca veti avea spiritul civic sa ne intalnim in Piata Unirii pentru a-l apostrofa si noi pe acest "domn".

(…) E posibil sa se ia decizia ca Parlamentul sa voteze o motiune de cenzura prin care sa demita Guvernul Ciolos. (voi reveni cu update-uri legate de acest subiect). Chiar daca aceasta motiune nu va ajunge spre vot in Parlament, sau chiar daca nu va trece, consider necesar un protest impotriva nesimtirii lui Liviu Dragnea, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Va astept vineri in Piata"!

Între timp, PSD a anunțat că moțiunea de cenzură a fost amânată.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii