UPDATE Nichita s-a autosuspendat din toate funcţiile deţinute în PSD. Reacţia lui Ponta

joi, 07 mai 2015, 09:48
2 MIN
 UPDATE Nichita s-a autosuspendat din toate funcţiile deţinute în PSD. Reacţia lui Ponta

Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita, preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Iaşi anunţă că, începând de astăzi, 7 mai 2015, se autosuspendă din toate funcţiile deţinute în partid, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local.

ORA 16:28

Ponta:Am luat act de autosuspendarea lui Nichita, valabilă până la clarificarea juridică a situaţiei

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat că a luat act de autosuspendarea din funcţiile politice a lui Gheorghe Nichita şi a precizat că autosupendarea va rămâne în vigoare până la clarificarea juridică a situaţiei.

"E dreptul domniei sale de a se apăra, nu ştiu ce e adevărat, ce nu e adevărat. Mi se pare total inacceptabil o parte din ceea ce am aflat ca şi dumneavoastră din presă, urmărim persoane, facem presiuni şi cred că trebuie să explice ce s-a întâmplat", a declarat Ponta jurnaliştilor, la începutul Comitetului Executiv al PSD.

ORA 10:48

”Astăzi am avut o discuţie cu preşedintele PSD Victor Ponta, prin care i-am adus la cunoştinţă faptul că mă suspend din toate funcţiile pe care le deţin în partid – cea de vicepreşedinte la nivel naţional şi cea de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Iaşi. Potrivit statutului partidului, până la clarificarea situaţiei mele juridice, atribuţiile preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD Iaşi vor fi preluate de către Victorel Lupu, primvicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Iaşi. Rămân în continuare membru al partidului şi fidel principiilor social-democrate”, a declarat Gheorghe Nichita.

 

Comentarii