Surse: Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu şi-a înaintat demisia către Secretariatul General al Guvernului

vineri, 16 iunie 2017, 19:52
1 MIN
 Surse: Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu şi-a înaintat demisia către Secretariatul General al Guvernului

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu şi-a înaintat oficial demisia către Secretariatul General al Guvernului, la fel ca cea mai mare majoritate a miniştrilor, au declarat, pentru News.ro, surse oficiale, deşi joi anunţa că îşi va depune demisia din funcţie.

Potrivit surselor citate, Tudorel Toader nu a depus oficial demisia la Secretariatul General al Guvernului, cum trebuie procedat ca ea să fie transmisă preşedintelui şi publicată în Monitorul Oficial.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi-a anunţat demisia, joi, pe Facebook. Ulterior, el a spus că ”în cercuri restrânse” a comunicat încă de miercuri că nu va ţine de funcţie, adăugând că mandatul său încetează în momentul în care este numit un alt ministru, fie şi interimar.

Ministrul Comunicaţiilor, Augustin Jianu, propus vicepremier de către Sorin Grindeanu, a declarat, vineri, la Antena 3, că o să se alăture şi alţi miniştri noului Cabinet, "cu siguranţă", considerând că o parte dintre miniştri vor conştientiza că trebuie să ia decizii singuri.

Comentarii