Vasile Ianul a decedat. Fostul preşedinte al Dinamo Bucureşti și Poli Iași avea 68 de ani

miercuri, 20 martie 2013, 10:11
2 MIN
 Vasile Ianul a decedat. Fostul preşedinte al Dinamo Bucureşti și Poli Iași avea 68 de ani

Vasile Ianul a fost internat în urmă cu zece zile la un spital din Iaşi, suferind de mai multe probleme grave de sănătate. El şi-a pierdut cunostinta la scurt timp după internare.

Vasile Ianul, fostul presedinte al Clubului Dinamo Bucuresti si Politehnica Iasi, a decedat in aceasta dimineata la Spitalul de Boli Infectioase. Acesta a fost internat in Sectia de Terapie Intensiva a unitatii medicale, fiind suspect de gripa porcina. I urma analizelor, s-a confirmat prezenta tulpinei gripale de tip B. Vasile Ianul suferea de mai multe boli, printre care obezitate morbida, diabet, afectiuni cardiace si neurologice, insa gripa a contribuit la deteriorarea starii sale de sanatate, provocand decesul.

Familia a comunicat că Vasile Ianul va fi înmormântat la Iaşi zilele următoare, iar slujba va avea loc la biserica Sf. Vasile.

Fostul preşedinte al clubului Dinamo Bucureşti şi al clubului Politehnica Iaşi, Vasile Ianul, în vârstă de 68 de ani, a avut o viroză, iar în urma complicaţiilor apărute, a trecut prin patru spitale ieşene. Ianul a făcut atac cerebral, stop cardio-respirator şi a intrat în comă diabetică.
 
Vasile Ianul a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie pe data de 13 martie, în urma unui atac cerebral. De acolo, a fost direcţioat către Spitalul „Dr. C.I. Parhon“ şi Institutul de Boli Cardiovasculare, din cauza complicaţiilor apărute. În cele din urmă, a ajuns la Secţia de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase, iar medicii spun că starea sa este foarte gravă. Totul a pornit de la o banală viroză respiratorie, aşa cum însuşi familia a afirmat. „Tatăl meu a făcut o viroză urmată de multiple complicaţii, din cauza bolilor asociate pe care le are. Suferă de obezitate, diabet zaharat, are probleme cardiace şi renale şi a mai făcut şi atacul cerebral. La Neurochirurgie a ajuns prima dată, pentru rezolvarea leziunilor suferite în urma accidentului vascular cerebral. Mai apoi a fost nevoie de intervenţia medicilor de la Boli Cardiovasculare, pentru că intrase în stop cardiac“, a declarat Nicolae, fiul lui Vasile Ianul.

 

 

Comentarii