A fost desemnat succesorul lui Vasile Zacornea la Serviciul Permise şi Înmatriculări

sâmbătă, 13 martie 2021, 02:58
1 MIN
 A fost desemnat succesorul lui Vasile Zacornea la Serviciul Permise şi Înmatriculări

Inspectorul principal de poliţie Ştefan Grecu a fost numit temporar la conducerea Serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Iaşi. Urmează să fie organizat un concurs pentru ocuparea acestei funcţii. Ea a devenit vacantă în urma pensionării cms.şef Vasile Zacornea. Ştefan Grecu este unul dintre examinatorii candidaţilor la obţinerea permiselor auto.

Vasile Zacornea şi-a depus dosarul de pensionare la începutul anului, la scurt timp după ce îşi reluase activitatea de examinator. El şi-a pierdut pentru două luni această calitate după ce, la rândul lui, a rămas fără permisul de conducere.

„Ziarul de Iaşi“ a relatat că, în seara zilei de 11 octombrie 2020, şeful serviciului ieşean a fost găsit în trafic conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. El a justificat atunci alcoolemia de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat prin faptul că a băut trei sticle de cidru. „Nu credeam că de la trei sticle de cidru voi fi afectat, nici prin cap nu mi-a trecut“, a declarat Vasile Zacornea pentru „Ziarul de Iaşi“.

Comentarii