A fost închisă și cea de-a treia locație care aparține lui Pescobar! În Timișoara se mânca pește expirat de 6 luni

joi, 21 septembrie 2023, 17:11
3 MIN
 A fost închisă și cea de-a treia locație care aparține lui Pescobar! În Timișoara se mânca pește expirat de 6 luni

După ce locațiile Taverna Racilor din toată țara au fost verificate de inspectorii ANPC, a fost închisă și cea de-a treia afacere care aparține lui Pescobar. În restaurantul pe care omul de afaceri îl deține în Timișoara, inspectorii ANPC au găsit mâncare neconformă, morcovi stricați și pește ținut în condiții improprii, la fel ca în celelalte locații din țară verificate, scrie stiripesurse.ro.Lovitură după lovitură pentru Pescobar! După ce locațiile din Herăstrău și Snagov care aparțineau omului de afaceri au fost închise, aceeași sancțiune a fost aplicată și în cazul celei pe care acesta o deține în Timișoara. stiripesurse.ro scrie că inspectorii ANPC au găsit acolo pește expirat de șase luni.

A fost închisă și cea de-a treia locație care aparține lui Pescobar! Potrivit informațiilor sursei menționate anterior, în restaurantul din Timișoara a fost găsit pește care expirase de șase luni.

Informarea completă emisă de ANPC:SC NEDSEA SRL – Restaurant Taverna Racilor punct de lucru Iulius Mall Timisoara, control operativAbateri: operatorul economic funcționează autorizat ONRC si DSVSA pentru obiectul de activitate Restaurant, fără a avea autorizație din partea Primăriei Municipiului Timișoara, fiind prezentat un document înregistrat de solicitare obținere acord pentru desfășurarea exercițiilor comerciale.Materiile prime (pește, fructe de mare) 271 kg depistate in spațiile de depozitare, păstrare- spații frigorifice și congelator lipsite de elemente de identificare-caracterizare, unele în afara datei limită de consum respectiv 13.09.2023, 15.09.2023.Parte din acestea erau păstrate la decongelat în cutii din plastic cu capac, in lichid scurs rezultat din decongelare. Pentru mijlocul de transport al materiei prime s-a prezentat Autorizatia sanitar-veterinara și pentru siguranta alimentelor in condițiile de temperatură de refrigerare(toate produsele fiind congelate). Nu se respectă vecinătățile în spațiile de depozitare, ouăle nu erau curățate și dezinfectare corespunzător, prezentand urme biologice.Întreg spațiul de preparare, servire si depozitare era igienizat necorespunzător(insalubru). Tavanul depozitului prezenta infiltrații de umezeală și porțiuni lipsă. Nu se respecta condițiile de păstrare-depozitare recomandate de producător. Au fost identificate preparate cu modificări organoleptice și impurități în conținut.Au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale:1Avertisment1 amendă contravențională în cuantum de 15.000 lei

Măsuri dispuse:-Oprire temporară a serviciilor pană la remediere – Oprire definitivă de la comercializare și retragerea de la consumul uman al produselor neconforme. , potrivit sursei menționate anterior.

Ce mesaj a transmis Pescobar după ce locația din Snagov a fost închisă

După ce locația din Snagov a fost închisă de inspectorii ANPC, Pescobar și-a anunțat prietenii virtuali că probabil va urma ca și celelalte locații care îi aparțin să fie închise, făcând referire la Oyster Bar Victoriei, unde inspectorii ANPC efectuau deja controale în momentul în care a fost făcută postarea, dar și cel din Timișoara.

„Sunt fericit că am ajuns pe pământ românesc. Capu’ sus, Pescobar, îmi dau ambiție și putere singur și mai ales că am zeci de mii de mesaje de susținere. Execuția, în direct, continuă. Am fost închis la Herăstrău, chiar dacă era în puterea domnului Horia și atât, că nu se putea face o comisie, care să analizeze, puterea este la dânsul și atât.Am fost închis total, astăzi, la Herăstrău, chiar dacă putea să-mi permită să țin deschis, pentru că am plătit amenzile, m-am reglat cu totul. Dar așa vrea puterea lui (n.r. Horia), să mă închidă. Au închis și la Snagov, chiar dacă acolo nu auu găsit absolut nimic, doar pentru că nu am autorizație de la DSP, chiar dacă asta nu ține de ei. Am tot dosarul dat la ei pentru autorizare, atât s-a putut.Acum sunt și la Oyster Bar, unde au fost de cinci ori și nu au găsit nimic, și sunt și la Timișoara. V-am pupat și măcelul continuă. Asta este execuție în direct. Totul stă în puterea unui singur om, cum decide nenea Horia, așa e soarta a 300 de angajați, a unui restaurant care încasează multe, multe milioane și tot multe, multe milioane plătești taxe.Ei, de mâine, că s-a închis la Herăstrău și Snagov, și probabil că se vor închide și celelalte, nu se mai plătește nimic. Așa vrea suflețelul lui, nu mai plătim nimic, zero încasări, zero taxe, zero tot, tot, tot. V-am pupat și vă iubesc și mai revin cu filmulețe„, este mesajul transmis de Pescobar, pe TikTok, potrivit romaniatv.net.

Comentarii