A murit unul dintre liderii mişcării anti-vaccin. A făcut COVID şi a pierdut lupta

marți, 14 decembrie 2021, 17:25
1 MIN
 A murit unul dintre liderii mişcării anti-vaccin. A făcut COVID şi a pierdut lupta

Jurnalistul grec Giorgos Tragas, cunoscut pentru poziționarea sa împotriva vaccinării anti-COVID-19, a murit la vârsta de 72 de ani, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus în secția de terapie intensivă a spitalului „Sotiria” din Atena, relatează publicațiile elene Iefimerida, GreekReporter.com și GreekCityTimes.com, preluat de g4media.ro.

Potrivit anunțului spitalului, Giorgos Tragas era nevaccinat. Tragas, care avea comorbidități, anunțase într-o postare din 30 noiembrie că el și soția sa au fost diagnosticați pozitiv cu coronavirus. Câteva zile mai târziu, pe 4 decembrie, starea sa de sănătate s-a înrăutățit și a fost internat la spitalul „Sotiria”.

„Jurnalistul Giorgos Tragas și liderul mișcării «Oameni Liberi» a încetat din viață astăzi, 14.12.2021, la ora 03:10 în secția de Terapie Intensivă a spitalului SOTIRIA. Nevaccinat, a fost internat cu insuficiență respiratorie severă, din cauza infecției cu COVID-19 în data de 04.12.2021, într-o clinică a spitalului SOTIRIA, în timp ce câteva ore mai târziu, din cauza stării grave, a fost condus la secția ATI a aceluiași spital”, se arată într-un comunicat al spitalului din Atena.

Jurnalistul, editorul și fondatorul mișcării politice „Oameni liberi”, Giorgos Tragas, nu fusese vaccinat, în ciuda faptului că suferea de o boală cronică gravă, diabet.

Christos Zoupas, medicul diabetolog al luiTragas, a dezvăluit marți, citat de Iefimerida, că l-a implorat să facă vaccinul împotriva COVID-19, însă acesta nu a vrut.

 

Comentarii