A plouat cu bani, la propriu, pe un pod din Satu Mare

sâmbătă, 26 august 2023, 14:55
1 MIN
 A plouat cu bani, la propriu, pe un pod din Satu Mare

Incident în trafic astăzi, pe podul Golescu din municipiul Satu Mare. Un sătmărean și-a pierdut portofelul plin cu bani, lei și euro, chiar pe partea carosabilă. Un sătmărean care a observat cum vântul începe să împrăștie bancnotele a sărit peste parapet și a strâns banii. Portofelul cu bancnote a fost predat polițiștilor locali sătmăreni.

Întregul eveniment a avut loc vineri, în jurul orei 11:50, pe podul Golescu din municipiul Satu Mare. Potrivit informațiilor PresaSM, cel mai probabil că un șofer și-a pierdut portofelul plin cu banconte de lei și euro, de ordinul sutelor, pe pod, pe partea carosabilă.

Banii din portofel au început să fie luați de vânt, împrăștiați pe drum. Norocul a făcut că prin zonă a trecut un angajat al Administrației Domeniului Public Satu Mare. Sătmăreanul Vasile Mihovici, în vârstă de circa 40 de ani, a sărit peste parapetul care desparte zona pietonală de carosabil, a adunat bancnotele împrăștiate pe drum și portofelul pierdut.

Toate au fost predate la Poliția Locală Satu Mare, acolo unde își așteaptă norocosul proprietar, care a fost la un pas să rămână fără toți banii.

Sursa: presasm

Comentarii