Accident mortal în faţa Mănăstirii Cernica. Un autoturism a intrat în plin în pietoni

duminică, 10 iulie 2022, 15:15
1 MIN
 Accident mortal în faţa Mănăstirii Cernica. Un autoturism a intrat în plin în pietoni

O persoană a murit şi alte două au fost rănite după ce au fost lovite de un autoturism pe aleea din faţa Mănăstirii Cernica, din judeîul Ilfov.

”Astăzi, 10 iulie a.c., în jurul orei 14:38, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat  cu privire la faptul că, pe aleea din curtea  Mănăstirii Cernica, un autoturism a lovit mai multe persoane.La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Pantelimon, pentru efectuarea de cercetări şi investigaţii”, anunţă Poliţia.

Trei persoane au fost rănite. Pentru una a fost declarat decesul, iar alte 2 persoane primesc îngrijiri de specialitate de către  echipajele medicale sosite la faţa locului. 

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

”La acest moment, poliţiştii rutieri efectuează verificări şi cu privire la stabilirea certa a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, aşa cum este definit de prevederile OUG 195/2002 şi a Regulamentului de aplicare a acestei ordonanţe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun”, precizează poliţiştii.

 

Comentarii