Actrița Medeea Marinescu, furioasă pe TAROM: „O mizerie ce ați făcut în această seară”

marți, 11 aprilie 2023, 15:37
1 MIN
 Actrița Medeea Marinescu, furioasă pe TAROM: „O mizerie ce ați făcut în această seară”

Actrița Medeea Marinescu este revoltată din cauza serviciilor TAROM, care lasă mult de dorit, spune ea. Aceasta a povestit experiența avută după ce a ales un zbor Cluj – București al companiei.

Actrița a povestit că zborul TAROM a decolat din Cluj cu peste două ore întârziere și apoi a avut și o escală despre care pasagerii nu au fost anunțați.

"Avionul trebuia să decoleze la 19:40. La ora 22:00 abia am fost îmbarcați. Problema este alta: că TAROM are din ce în ce mai multe întârzieri. Să nu fim anunțați cât va întârzia zborul și unde vom merge mai întâi, nu mi s-a mai întâmplat și mi se pare o lipsa profundă de responsabilitate și de respect.

141 de pasageri am urcat la Cluj, dintre care câțiva, 70, au coborât la Baia Mare și alți cinci au urcat de acolo. Au fost comasate două curse, nimeni fiind anunțat de acest lucru. Ceea ce mi se pare inadmisibil.

Cred că TAROM trebuie să dea niște explicații și cineva să plătească pentru aceste întârzieri nejustificate și această lipsa de respect crasă față de cei care folosesc TAROM.", a spus Medeea Marinescu, la Antena 3.

Comentarii