Andreea Antonescu, dezvăluiri controversate despre tatăl fetiţei sale şi viaţa de familie

joi, 30 martie 2023, 14:14
2 MIN
 Andreea Antonescu, dezvăluiri controversate despre tatăl fetiţei sale şi viaţa de familie

În cadrul unei declaraţii, Andreea Antonescu a dezvăluit câteva aspecte referitoare la despărţirea rapidă de Victor Vrînceanu, tatăl fiicei sale. Artista a afirmat că diferenţele de caracter reprezintă motivul principal al separării, iar cei doi au conştientizat că este mai bine să fie despărţiţi decât împreună. 

În data de 11 martie, Andreea Antonescu a surprins pe toată lumea cu anunţul despărţirii de Victor Vrînceanu, partenerul său şi tatăl fetiţei lor, născute pe 19 decembrie 2022. Prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Instagram, solista a declarat că nu mai are o relaţie cu jurnalistul Victor Vrînceanu, care a ocupat anterior funcţia de redactor-şef al publicaţiei Cancan.”

"Doar nepotrivire de caracter"

Dragii mei, vreau să aflaţi de la mine că relaţia pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărţirea nu are ca şi cauză subiecte care să ţină de prima pagină, ci doar nepotrivire de caracter! Vom da amândoi ce e mai bun pentru creşterea bebelinei! Vă mulţumesc anticipat pentru faptul că îmi respectaţi alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect”.

Finalista de la America Express

Zilele trecute, finalista de la America Express a fost invitată la podcastul „Vin de-o poveste”, al lui Radu Ţibulcă, şi a oferit mai multe detalii despre despărţirea de Victor. Întrebată de de ce au ajuns la separare, solista a explicat: ”Pur şi simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separaţi decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie, se poate şi aşa. Am considerat că e mai bine să rămânem fericiţi separaţi, dar să avem grijă de fetiţă, pentru că ea este centrul universului nostru. Şi cam atât. Cum am numi-o, foarte sincer, ştiu că a stârnit multe controverse, simplu: nepotrivire de caracter. Cam atât de simplu, ştiu, sună ciudat. Clişeic. Dar chiar aşa e”, scrie libertateapentrufemei.ro.

Comentarii