Arc peste timp

sâmbătă, 24 aprilie 2021, 01:50
2 MIN
 Arc peste timp

Tare ne-a mai amintit tot ce s-a întâmplat ieri la trântirea bugetului lui Chirica o fază petrecută prin anii 90, când tartor al judeţului era senatorul Solcanu de la partidoiul cel veşnic pe atunci. 

Aşadar, alaltăseară la votarea din CL cică la finalul şedinţei a fost nevoie să se ducă Cozet în mijlocul oamenilor ei, să vadă cu ochii ei că nu trădează nimeni (ca o paranteză, cică i-a ocolit pe Nicolau şi Finklestein, dar asta mai analizăm). Până la urmă, la ordin, s-au abţinut toţi.

Aşa că putem spune că, iote, Cozet e puternică: ea e cea care i-a trîntit bugetul lui Chirica peste nas. O fi bine, o fi rău, asta mai vedem. Iată însă ce seamănă faza cu ce se întâmpla cu Solcanu în anii 90. Arc bun peste timp…

Comando-ul lui Cozet

Şi dacă vorbim de această echipă redutabilă, un cetitor atent nu numai la retorică dar şi la ţoale ne semnalează ceva gen flacăra violet, aia de pe vremea lui Geoană, ştiţi voi.

 

 

Iacătă cică ce ciorapi verzi, din ăia groşi de iarnă, a avut la costumul negru cu pantaloni aproape până la genunchi unul din conţilierii lui madam Cozet, când au fost la negocieri cu Chirica înainte de dezbaterea bugetului şi n-a ieşit nicio brânză! O fi modă progresistă asta? Că nouă mai degrabă ne aminteşte de opincile cu obiele verzi ale lui bunicu’.

Dar, na, ce ştim noi…

 

 

 

 

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii