Atelier de lectură pentru copii

joi, 10 februarie 2022, 02:50
1 MIN
 Atelier de lectură pentru copii

Ziua Naţională a Lecturii va fi sărbătorită la Palatul Culturii în cadrul unui atelier pentru copii intitulat "Iarna de ieri, povestită astăzi. Manifestarea este organizată de către Secţia Relaţii Publice, Marketing Cultural, Logistică, Proiecte şi Programe, în colaborare cu Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Naţional "Moldova" Iaşi. 

Astfel, având la bază expoziţia temporară "Citadela Naivilor. Costică Onuţă şi Paula Iacob", echipa Palatului Culturii a dezvoltat un atelier care înglobează unele dintre cele mai frumoase poveşti şi poezii de iarnă cărora le vor da viaţă în cadrul unei activităţi de lectură. Activităţile se vor desfăşura la Palatul Culturii, în spaţiile expoziţionale ale Muzeului Etnografic al Moldovei, cu începere de la orele 10.00, 12.00 şi 14:00 şi vor avea o durată de 30 de minute. Intrarea este gratuită, pe bază de programare cu cel puţin o zi înainte datei de desfăşurare (15 februarie). Pot participa maximum 15 persoane la fiecare atelier, cu vârsta de peste 5 ani, activitatea desfăşurându-se în condiţii de siguranţă sanitară, conform normelor sanitare în vigoare, aplicabile în instituţiile publice.

Programările se fac la numărul de telefon 0232. 275. 979, interior 116, sau prin mesaj privat pe pagina de facebook Atelierele DICE.

DICE – D(istractiv)-I(nteractiv)-C(reativ)-E(ducativ) este un program de educaţie muzeală derulat în cadrul Complexului Muzeal Naţional "Moldova" Iaşi, cu sprijinul muzeelor de la Palatul Culturii din Iaşi. Sunt organizate periodic ateliere pe diverse teme inspirate din patrimoniul cultural al instituţiei. 

Comentarii