Atenţie la viteză! Astăzi suntem în trafic, la Moţca! Continuăm campania de control, informare şi responsabilizare în rândul şoferilor, cu poliţia, în judeţul Iaşi FOTO

sâmbătă, 23 iulie 2022, 10:59
1 MIN
 Atenţie la viteză! Astăzi suntem în trafic, la Moţca! Continuăm campania de control, informare şi responsabilizare în rândul şoferilor, cu poliţia, în judeţul Iaşi FOTO

Voluntarii Asociaţiei WORLDSTREET împreună cu poliţişti de la Poliţia Municipiului Paşcani desfăşoară astăzi o acţiune în trafic: şoferii sunt verificaţi iar voluntarii le oferă odorizante auto în formă de inimioare personalizate, flyere de informare împotriva alcoolului, cât şi măşti sanitare împotriva Covid 19.

Campania are ca ţintă informarea, responsabilizare şi sensibilizarea şoferilor din trafic, în special a celor tineri. Voluntarii Asociaţiei WORLDSTREET împreună cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi organizează acţiuni de control, informare şi responsabilizare în trafic: poliţiştii opresc autoturisme şi verifică şoferii cu alcooltestul sau din punct de vedere al legalităţii documentelor iar voluntarii oferă şoferilor opriţi flyere cu informaţii despre efectele vitezei şi a alcoolului la volan, dar şi odorizante auto în formă de inimioare cu mesaje de sensibilizare. De asemenea, voluntarii oferă şoferilor opriţi în trafic măşti sanitare împotriva Covid 19, ambalate individual.

În acest sens, asociaţia WORLDSTREET a achiziţionat 5.000 de odorizante personalizate pentru sensibilizare, 5.000 de flyere informative şi de sensibilizare, cât şi 5.000 de măşti sanitare. Achiziţiile au fost efectuate cu sprijin financiar de la Consiliul Judeţean Iaşi, prin Programul de finanţări nerambursabile prin Legea 350/2005, pentru activităţi nonprofit de interes judeţean, proiectul ”Informare, responsabilizare şi sensibilizare pentru tineri voluntari într-o societate mai bună” IAŞI 2022.

Comentarii