Averea impresionantă a medicului prins de DNA că lua şpagă pentru operaţii

marți, 20 septembrie 2022, 15:14
1 MIN
 Averea impresionantă a medicului prins de DNA că lua şpagă pentru operaţii

Averea impresionantă a medicului Alexandru-Florin Săvulescu, prins de DNA că lua şpagă pentru operaţii: acesta deţine o vilă în Ilfov, două apartamente în Bucureşti, două maşini de lux şi peste 100.000 de euro în conturi bancare.

Surse judiciare susţin că, la percheziţia efectuată la Săvulescu acasă, s-ar fi găsit circa 15.000 de euro, cash. Salariul său, în 2021, a fost, potrivit declaraţiei de avere, de puţin peste 15.000 de lei pe lună, plus circa 4.000 de lei pe lună de la universitatea Maiorescu. El deţinea două maşini de lux: un audi Q5 şi un Mercedes GLC. Datele din martie 2022, arată că un şef de secţie de la spitalul militar încasează 16.300 de lei pe lună, salariul de bază, plus între 2.000 şi 11.000 de lei sporuri pentru condiţiile de muncă.

Alexandru-Florin Săvulescu este şef al Secţiei Chirurgie generală II din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ,,Dr. Carol Davila” – Bucureşti, fiind cadru militar activ cu gradul de colonel.

Potrivit DNA, „în cursul anului 2022, inculpatul Săvulescu Alexandru-Florin, medic militar la spitalul de urgenţă menţionat mai sus, ar fi primit de la mai multe persoane foloase necuvenite constând în bani şi bijuterii, în legătură cu intervenţii chirurgicale şi examene de specialitate, efectuate asupra acestora sau asupra unor apropiaţi ai acestora”.

Surse judiciare citate de ştiri pe surse susţin că acesta avea o agendă paralelă şi efectua diverse operaţii, inclusiv de micşorare de stomac, pentru care încasa câteva sute de euro.

Cititi mai multe pe defapt.ro

 

 

Comentarii