Aveţi nevoie de domn primar dimineaţa la prima oră? Fiţi prevăzători: îl găsiţi la club!

vineri, 18 ianuarie 2019, 02:50
2 MIN
 Aveţi nevoie de domn primar dimineaţa la prima oră? Fiţi prevăzători: îl găsiţi la club!

Cam asta s-ar putea spune, stimaţi petenţi nemulţumiţi de treburile din oraş, dacă vreţi să-l găsiţi pe domn premare la audienţe vreodată. Iaca ce poză tropăie voioasă pe anumite grupuri închise de facebook, de partid şi de stat, dar şi pe paginile unor colegi ziarişti, cu primarul în prim-plan. 

Imaginea este luată pe lumină clar-obscur de un amator sâmbătă seară, 29 spre 30 decembrie, la ora 3.30 spre dimineata, în clubul amicului de premare Fratelli de la noi din târg, din Palas. Deh, având în vedere că a doua zi era liber, mai treacă-meargă din partea noastră, ca (,) contribuabili. Dar, ca oameni cu copii mici şi neveste acasă care ne aşteaptă, parcă totuşi…

Nea Popic, ceva mai ‘telectual: şi-a lăsat barbă

O imagine miştocuţă şi din cealaltă parte, a duşmanilor premarelui: adică de la PSD-ul ieşean. Nea Popică, aşa cum îi spun băieţii de la partid, vine în ultimele zile la slujbă cu un soi de barbişon, totul, evident, spre amuzamentul coconetului din casa cu pătrate.

Celor care întreabă le zice că ar fi lăsat-o să crească, aşa, în amintirea părinţilor lui, dar că până pe 24 ianuarie o dă jos, că-i vin şefii de la Bucureşti. Fiind cam din profil-spate, nu prea îi vedem bine faţa. Dar vedem foarte bine figura madamei Gavrilă. Iar, după ce exprimă aceasta, e clar şi cam cum arată nea Popic cu barbă…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

 

 

Comentarii