Avocatul lui Dan Diaconescu: Acuzaţia este că acum trei ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore

joi, 06 aprilie 2023, 21:23
1 MIN
 Avocatul lui Dan Diaconescu: Acuzaţia este că acum trei ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore

Avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Murărescu, a declarat, joi seară, că acuzaţia pe care procurorii au adus-o clientului sau este că, acum trei ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore prostituate, fără ca vârsta tinerelor să le fie comunicată. Murărescu a precizat că Dan Diaconescu i-a spus că nu a întreţinut niciodată raporturi sexuale cu prostituate.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, Alexandru Daniel Olteanu, a declarat, joi seară, pentru News.ro, că lui Dan Diaconescu i s-a adus la cunoştinţă acuzaţia. 

“Nu s-a luat nicio măsură preventivă. Nu a dat încă o declaraţie. În aceste momente studiază dosarul, urmând ca apoi să fie audiat, în situaţia în care va dori să facă o declaraţie. A fost efectuată o percheziţie domiciliară la o locuinţă a sa din Constanţa. I-a fost adusă la cunoştinţă învinuirea. Este vorba de două infracţiuni de act sexual cu minor în formă continuată şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată”, a afirmat Alexandru Daniel Olteanu.

SURSA FOTO: Octav Ganea/Inquam Photos

Comentarii