Băgat în arest după ce a intrat în curtea tatălui, unde nu avea voie. Sora lui a sunat la 112

luni, 11 martie 2024, 02:50
1 MIN
 Băgat în arest după ce a intrat în curtea tatălui, unde nu avea voie. Sora lui a sunat la 112

Un localnic din Bălţaţi a stat o noapte în spatele gratiilor după ce intrat în curtea tatălui său. Acesta nu avea voie să se apropie de tată, decizie luată anterior de instanţa de judecată. 

“Poliţia Oraşului Târgu Frumos a fost sesizată prin apel 112 de o femeie din comuna Bălţaţi, judeţul Iaşi, cu privire la faptul că fratele său, de 45 de ani, din aceeaşi localitate, a încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Paşcani. Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind depistat în curtea tatălui său, încălcând obligaţia dispusă de instanţa de judecată de a nu se apropia de acesta şi de locuinţa sa la o distanţă mai mică de 100 m. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie, prevăzută şi pedepsită de art. 47 din Legea 217/2003.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliţiei, iar în urma probatoriului administrat poliţiştii au dispus măsura reţinerii acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii