Băiatul care a murit în accidentul de la Plugari era student la Medicină Veterinară

duminică, 26 decembrie 2021, 15:44
1 MIN
 Băiatul care a murit în accidentul de la Plugari era student la Medicină Veterinară

Tragedie pentru o familie din Botoşani, în prag Crăciun. Andrei, un tânăr de doar 19 ani, student la Medicină Veterinară în Iași, a murit în urma unui cumplit accident rutier. Băiatul a sfârşit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod, pe un drum din localitatea Plugari, judeţul Iaşi.

Nenorocirea a avut loc joi dimineață. La ora 3.40, un apel la 112 anunța un accident rutier în localitatea Plugari, județul Iași. La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare, unul de terapie intensiva mobilă din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași, dar și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Salvatorii au găsit o mașină căzută în șanț, pe o parte, după ce se izbise violent de un cap de pod. În urma impactului, șoferul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Botoșani, a murit pe loc. Băiatul a suferit răni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat. Pasagerul care se afla în mașină la momentul producerii accidentului a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital.

Tânărul de 19 ani, din localitatea Flămânzi, județul Botoșani, era era student la Facultatea de Medicină Veterinară și absolvise Liceul Teoretic "Grigore Antipa". În ianuarie, Andrei ar fi împlinit 20 de ani.

Mama tânărului este sfâșiată de durere: "Puiul mamei, pui frumos…te așteaptă mama acasă…".

Aflați amănunte de pe observatornews.ro.

Comentarii