Barman ieșean arestat după ce a bătut un client, iar acesta a murit

miercuri, 07 februarie 2024, 12:10
1 MIN
 Barman ieșean arestat după ce a bătut un client, iar acesta a murit

Un barman a fost arestat preventiv la aproape o lună după ce a bătut un client al unui club aflat în vecinătatea restaurantului unde lucra în centrul Iaşiului, iar acesta a decedat ulterior în urma leziunilor grave suferite.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au anunţat, miercuri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Edward Paul Manolache.

Potrivit procurorilor, pe 13 ianuarie, bărbatul respectiv, în timp ce se afla în faţa unui club din Galeriile Ştefan cel Mare şi Sfânt, fiind în exercitarea atribuţiilor de barman al unui restaurant din apropierea clubului, a bătut un bărbat cu pumnul în faţă. Victima a fost proiectată cu capul pe suprafaţa betonată din faţa uşii de acces a clubului şi s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral, fractură craniană occipitală, hematom subdural şi contuzie cerebrală.

Din cauza leziunilor grave, victima a decedat pe 4 februarie. O zi mai târziu, procurorii au cerut arestarea preventivă a agresorului.

„Situaţia de fapt din acest moment procesual a fost stabilită în urma ridicării şi vizionării imaginilor preluate de camerele de supraveghere din zonă (inclusiv a celor amplasate în interiorul şi exteriorul Clubului), audierii unor martori şi a efectuării expertizei medico-legale-necropsie. La data de 5 februarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus reţinerea inculpatului şi a formulat propunere de arestare preventivă a acestuia", a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, prim procurorul Elena Mădălina Pricop.

Sursa: Agerpres

Comentarii