Bătăușul lui Putin, liderul cecen Kadîrov, are vilă în Dubai și avion personal, pe lângă bocancii Prada, cu care defilează

joi, 31 martie 2022, 09:29
1 MIN
 Bătăușul lui Putin, liderul cecen Kadîrov, are vilă în Dubai și avion personal, pe lângă bocancii Prada, cu care defilează

Bătăușul lui Putin, liderul cecen Ramzan Kadîrov, are vilă în Dubai și avion personal, arată jurnaliștii de la portalului Ukrainskaya Pravda («Украинская правда»), într-o investigație publicată pe 30 martie. 

O fotografie cu liderul cecen Ramzam Kadîrov a devenit virală după ce acesta a apărut în bocanci Prada de 1.500 de euro la o paradă organizată înainte de a-și trimite trupele în Ucraina.

Întrebat de unde are bani, Kadîrov a spus:  „Alah dă. Nu știu, de undeva apar banii”.

Kadîrov are vilă în Dubai și avion personal
În investigație se arată că, în 2013, Kadîrov și-a cumpărat un avion Airbus A319 în valoare de 80 milioane de dolari. Acesta a ajuns în vizorul presei abia patru ani mai târziu, când interpretul Timati a publicat fotografii pe rețelele de socializare. Compania britanică de design interior Winch Design a publicat pe propriul site, prezentându-și portofoliul, fotografii din interiorul acestui avion, pe care l-a amenajat.

Avionul este înregistrat în Bermude, nu în Cecenia.

Mai mult, pe defapt.ro

Comentarii